A lenge nyár után, itt van a szexi ősz. Nem, nem tévedés, az ősz igenis szexi, mert két fantasztikus ruhadarabnak jött el az ideje. A női fegyvertár nehéztűzérsége a bőrszoknya és a bőrnadrág, amelyek előkerülnek a szekrényből, vagy ha még nincs, akkor ideje beszerezni.

 

 

 

Bőr a bőrön

 

A legősibb anyag, amit testünk elfedésére használunk a bőr. Az ősember és az ősasszony is ezt viselte, miután a paradicsomból való kiűzettetés következtében valamilyen ruhadarab után kellett nézniük, hogy pőreségüket leplezzék. A további évszázadokban is folyamatosan jelen volt a ruhatárunkban, védett óvott, melegített és nem utolsó sorban öltöztetett, ami a női szempontból talán a leglényegesebb. A bőr mindig is rangot adott a viselőjének, egyfajta státuszt jelölt. Bizonyos fokig így van ez mai is, mivel egy finom mappabőr most sem olcsó és ezért bármennyire is hasonlítanak a szintetikus „tesók” az eredetivel továbbra sem összetéveszthetők.

 

 

 

Bőrszoknya

 

Lehet mini, vagy térdig érő, ceruza, vagy rakott, egyenes vagy „A” vonalú, stílusát csak az egyéniségünk és a jóízlés szabja meg és erre az utolsó szempontra kell leginkább helyezni a hangsúlyt, ha szexik akarunk lenni és nem közönségesek. Vegyük figyelembe a méretünk és bizonyos szempontból az életkorunk szabta korlátokat és válaszunk olyat, amiben kényelmesen érezzük magunkat, minta a „második bőrünk” lenne. A klasszikus fekete mellett, bátran viseljünk színeset is, ami még izgalmasabbá teszi a megjelenésünket.

 

 

 

 

 

 
Bőrnadrág

 

Ha a bőrszoknya szexi, akkor a bőrnadrág a „top szexi” kategória. Rásimul az alakunkra és követi a testünk ívét, selymesen fénylő, puha textúrája pedig biztosan pajzán gondolatokat ébreszt az egészséges férfiemberek tudatalattijában. A szabály itt is a jóízlés. Nem baj, ha nincs gazella alkatunk, de akkor egy hosszított felsővel viseljük és a cipőnk sarka is magasabb legyen.

 

 

 

 

 

 

 

Pastor Anni

divattervező

+36 30 971 0555

annipastor@gmail.com