Még pont időben vagy, hogy átgondolhasd és megvizsgálhasd a ruhatárod a várva várt nyár szempontjai alapján! Az élet nem áll meg a nagy hőségben sem, sőt: jön a szabadság, de a hétköznapokon sem mindegy, hogy mit viselsz.

A természetes, a légáteresztő anyagokból készült ruhákat válaszd a nyári hőségben, hogy bőröd és lelked is szabadon lélegezhessen, így megtarthatod aktivitásod egész nap.

Milyen fazon lesz?

Kényelmet és szelídséget sugároz az a ruha, mely belsődet kifejezi, legyen az hosszú, midi vagy épp mini. Az idei nyár nagy divatja lesz az overall élénk és vibráló színekben elsősorban, de esti eseményekre visszafogott bézs, illetve fehér színben, amit színes övvel vagy sállal, táskával tehetsz egyedibbé. Hogy mi a nagyszerű az overallban? Kényelmes, sikkes, jól variálható a kiegészítőkkel, de önmagában is elegáns vagy sportos.

mit-vegyek-fel-1

Milyen anyag lesz?

A kőmosott farmer a ’80-as évekből az idei nyár kedvenc anyaga marad, legyen az a csillogó partiruhád vagy a délutáni beszélgetős-találkozós-ismerkedős viseleted: nadrág, szoknya, felső, ruha, dzseki.

A batikolt és színátmenetes anyagból készült ruhák pedig a kaliforniai álom jegyében ihletődnek rengeteg tengeri állatmotívummal és az elmaradhatatlan pálmafákkal.

Milyen kiegészítő lesz?

Masni-masni-masni minden méretben, színben és ruharészhez kortól függetlenül! Hölgyek, a masni a finomság, a szabadság és az elegancia szimbóluma lesz ezen a nyáron.

És az örök nőiességet kifejező, olykor csábító vagy épp titkokat fedő kalap hatalmas karimával vagy épp finom csipkével és tollal. A ruhákon pedig a flitter szikrázóan és számolatlanul.

Mi lesz a kuriózum?

Az idei nyári divat különlegessége a népi motívum megjelenése lesz. Akár a horgolt vagy makramé, rojt vagy lyukacsos anyagberakásokra gondolsz, akár a tájegységek virághímzéseire, igazad van. Minden folk hatás szóba jöhet, ha az természetes, ha az letisztult, ha az high-end stílus – azaz jó minőségű!

Pastor Anni
divattervező
+36 30 971 0555
annipastor@gmail.com
www.annipastor.hu