Mindig ugyan az a lemez… hajolgatás, cipekedés, porszívózás, hajolgatás, cipekedés, porszívózás?

A porszívó feltalálása nagyban megkönnyítette a takarítást, de hol vannak már azok az idők, amikor egy nehéz, ormótlan készüléket kellett cipelnünk egyik szobából a másikba, a konnektorok elhelyezkedésének figyelembevételével, stratégiailag megtervezni a takarítást, majd a porzsák ürítésénél vigyázni, ne hogy ismét mindent ellepjen a por?

szivas-a-hazimunka-2

Pár éve megérkezett a megoldás.

A modern, pehelykönnyű, multifunkciós kézi porszívók már akkumulátorral működnek, és egyből több problémára és kellemetlenségre is megoldást nyújtanak, így a házimunka porszívózás részét gyorsan és könnyedén tudhatjuk le.

Élvezd a vezeték nélküli takarítás szabadságát!

Ezek a porszívók tökéletesen megfelelnek a mindennapos takarítási feladatokra, minden padlótípusra alkalmasak és flexibilitásuknak köszönhetően azokat a helyeket is elérhetjük, amiket eddig nem, vagy csak nehezen – gondoljunk csak a szekrények tetejére, a bútor alatti terekre vagy a sarkokra.

Az akkumulátorral működő készülékeknél nem csak a kábellel nem kell többé bajlódnunk, de ezek elegendő működési időt biztosítanak ahhoz, hogy a lakás összes padlófelületét egyetlen töltéssel tökéletesen tisztává varázsoljuk. A kivehető akkumulátort pedig akár a készülékben, akár külön is tölthetjük.

A porszívót bármikor előkaphatjuk kisebb takarítási feladatok elvégzéséhez is, levehető morzsaporszívójával pedig könnyedén fel tudunk porszívózni bármilyen olyan felületet, ahova az egész porszívót felemelni nehézkes lenne. A könnyen szét- és összeszerelhető kézi porszívók tárolása is sokkal egyszerűbb, mint a nagyobb, nehezebb készülékeké, kompakt méretüknél fogva akár egy kisebb szekrénybe is beférnek, hogy ne legyenek szem előtt.

A modern, letisztult dizájnjuknál fogva viszont nem feltétlenül kell a szekrény mélyére rejteni az ügyes kis kütyüt, így akár lakásunk díszévé is válhat.

szivas-a-hazimunka-3

Mik a további előnyei?

A szívófejbe épített LED világítás javítja a láthatóságot a sötét sarkokban vagy a bútorok alatt, a forgókefe kivehető és könnyen tisztítható, a portartály pedig rendkívül egyszerűen, egy gombnyomással üríthető anélkül, hogy a porral érintkeznénk.

Töltöttség-kijelzője jelez, ha tölteni kell, sőt, némelyik készülék már Wi-Fi kapcsolattal is rendelkezik, ezzel is megkönnyítve mindennapjainkat.

Candy Hoover Hungary Kft.
customerservice@candy.hu
06 1 798 4932
www.candy.hu