Vannak témák, amikről a nők sem nagyon beszélnek. Nem egyszerűen csak azért, mert tabu témának számítanak. Hanem azért is, mert furcsa módon szinte láthatatlan szégyen burok veszi körül. Persze a csitrik a téma hallatán zavartan kuncognak, a szinglik furcsán elpirulnak, a feleségek csak különös tekintettel rápillantanak a párjukra, a várandós anyukák gyakran a pocakjukra teszik a kezüket, az érett hölgyek szája szegletén halvány mosoly suhan át, a nagymamák pedig tágra nyílt szemmel fejezik ki rosszallásukat. Ez a tabu téma a szexualitás, amiről a legtöbben úgy vélik, hogy teljesen magánügy, a hálószoba titka kell maradjon.

 

 

 

 

Talán éppen ez áll annak a hátterében, hogy számos nő nem is fordul szakemberhez, ha a szerelmes együttlét kellemetlen érzéssel, fájdalommal jár a számára. Pedig a világ legtermészetesebb és csodás dolgát hagyják kellemetlenné tenni. A szerelmes együttlét fizikai megélését teljesen tönkreteheti, ha a hüvely szárassága miatt égő, fájdalmas súrlódás keletkezik.

 

Ezek a tünetek, ha nem orvosoljuk őket, nem csak egészségügyi problémákhoz vezethetnek, hanem olyan félelmeket válthatnak ki, olyan szorongásokhoz vezethetnek, amely következtében a nő egyenesen el is utasíthatja az intim együttlétet.

 

 

 

 

Kár lemondani a szerelemről!

 

A szorongás, a fájdalomtól való félelem nem csak az intim perceket teszi tönkre, hanem magára a párkapcsolatra is negatív hatással jár. A szerelmes együttlétek elmaradás ugyan is, a kapcsolat megromlásával járhat. Különösen akkor, ha a nő a párja előtt is szégyelli a dolgot és nem meri neki megmondani a valós okot, hanem egyéb kifogásokkal hárít. A pár ebben az esetben végkép nem érti, mi lehet a baj kettőjük között.

 

 

 

 

Légy újra gondtalanul szerelmes

 

Pedig van egy nagyon egyszerű megoldás. Valójában még orvoshoz sem kell elmennie annak, aki hasonló problémával küzd. Amennyiben a hüvely szárazsága miatt kellemetlen az együttlét, akkor érdemes a Bartoline intim gél síkosító zselét használni, ami tökéletesen megfelel a kívánalmaknak. Könnyűvé és gondtalanná teszi a szerelmes perceket.

 

 

 

 

Biztonságos, PH semleges és hippoallergén, ALOE VERA-val dúsított, E-és F-vitamint tartalmaz és nem zavarja meg a test egészséges működését. Természetes alapanyagokból készül.

 

Az örömteli élet, a szerelem testi és lelki megélése hozzátartozik a felnőtt léthez. Ezért nagyon fontos, hogy teljesen, szívvel-lélekkel belemerülhessünk az élménybe. Ehhez pedig az kell, hogy fizikai értelemben is zavartalanul adhassuk át magunkat az együttlétnek.

 

 

 

 

Egszerűen renfelhető!

 

https://csakanoknekmagazin.hu/termekek/Bartoline-intim-gel-sikosito-zsele/bartoline-initim-gel-sikosito-zsele