TAVASZ – MEGÚJULÁS

 

A tavasz mindig boldogság-érzést hordoz. Feltölt bennünket és nagy energiákat szabadít fel, amit  a legjobbra, a megújulásra fordíthatunk! Mindannyian nagy terveket szövögetünk, mert szebbek, jobbak, aktívabbak, egészségesebbek akarunk lenni. Ez évezredek óta így van, és ebbe a jó szándékú fogadalomba ágyazódott be a történelem során a böjt is, mely a keresztény világban szakrális tartalommal bír, de a polgári életben is jelentős hatású az ember számára. Mai értelmezés szerint ilyenkor fegyelmezzük testünket (táplálkozás), egyéb rossz szokásainkat, így bizonyíthatjuk magunknak (példát mutatva másoknak), hogy van akaratunk, képesek vagyunk egy jó cél érdekében legyőzni kényelmes, fegyelmezetlen énünket is! Nos, ezek a kis győzelmek teszik az embert alkalmassá arra, hogy nagyobb dolgokban is győztes legyen.

 

 

MÉREGTELENÍTÉS

 

Ha már itt van a tavaszi méregtelenítés (netán böjt), akkor nézzük meg ennek modern jelentését à visszafogom a (finom, de ismerten) káros hatásokkal is bíró élelmiszerek fogyasztását. Viszont beviszek olyan anyagokat, melyek elvégzik a méregtelenítést, és nagy koncentrációban tartalmaznak vitaminokat, tápanyagokat, mikroelemeket. Biztosítva, hogy szervezetünk ne szenvedjen hiányt ebben az időszakban sem.

 

 

Ismered a statisztikát?

 

Évente minden ember 54 kg (egy cementes zsáknyi) testidegen (méreg) anyagot fogyaszt el, amit el kell távolítani!

 

 

 
 

LÚGOSÍTÁS

 

Erre azért van szükség, mert a táplálékaink savasodást okoznak (a túlzott állati fehérje, szénhidrát, cukor és só fogyasztása miatt). Szervezetünket lúgosíthatjuk zöldségek (búza, árpa, fokhagyma, sárgarépa, burgonya) ill. színes gyümölcsök (szeder, málna, áfonya) bevitelével.

 

A méregtelenítésre és lúgosításra a jó minőségű táplálék-kiegészítők képesek! Miért olyan elengedhetetlenül fontosak a táplálék-kiegészítők? Mert olyan nagy koncentrációban tartalmaznak zöldségekből, gyümölcsökből kivont vitaminokat, tápanyagokat, mikroelemeket, melyeket – bár kellene – nem tudunk a napi életritmusunk mellett beszerezni, elkészíteni, tárolni, fogyasztásra alkalmassá tenni!

 

 

Néhány lépésben érhetsz el sikert, a tavaszi megújulásban?

 

  • döntéshozatal a változtatásról a család egészségének érdekében
  • változtasson a napi kis mennyiségű vízfogyasztási szokásain (tiszta, buborékmentes víz ivása ébredés után, étkezés előtt félórával, lefekvés előtt)
  • hetente 2 – 3 alkalommal félóra intenzív séta, gyaloglás, futás
  • csökkentse a családja cukor- és szénhidrát fogyasztását
  • minden nap fogyasszanak kiváló minőségű táplálék-kiegészítőket

 

Álljon itt egy idézet:  ”Mindannyiunknak hatalmában áll választani az egészség és betegség között…” (Richard Bach)

 

Így bátran hivatkozom az utóbbi hónapokban megjelent cikksorozatomra, melyben egy kiváló minőségű és hatékonyságú magyar termékcsaládra hívtam fel a figyelmet, és ajánlottam jó szívvel – célcsoportok szerint – mindenkinek. Ez a termékcsalád pedig a

 

 

 

 

amely az egészséges életstílus étrend-kiegészítője, természetes életminőség javító, tisztít, táplál, életfunkciókat normalizál, megvéd, karcsúsít. Olyan tartalom van benne, ami pótolhatatlan más módon, viszont elengedhetetlen az egészség megőrzéséhez.

 

 

Elérhetőség:
Szórádiné Páll Rózsa

Életminőség Szakértő

+36 30 341 8660

 

[email protected]

http://www.flavonmax.com/szoradirozsa