Új bútor kerül a lakásodba? Tanácstalan vagy a színt és a formát illetően? Bátran keresd fel a budaörsi Ülőbútor outlet hatalmas szaküzletét, s ott mindent megtalálsz, s a legpontosabb tájékoztatásban is részesítenek a felkészült és udvarias eladók.

 

Milyen 2019 tavaszának színvilága?

Kísérletező, inspiráló és a mai élethez maximálisan passzoló! 

 

Mit is jelent ez? 

A természet zöld színeinek árnyalatai a szobákba is bekerül. Az ülőgarnitúra így az erdők tisztásait idézhetik fel tágasságukkal, kényelmükkel.

 

A kék eleganciája most egy kicsit ködösebbe fordul, azaz a szürkésebb árnyalatok a jellemzőek, melyek viszont különös energiákkal töltik fel a teret, ahova az ilyen színű bútorokat helyezzük.

 

 

A vidám és optimista sárga sem maradhat ki a színlistából. Egy narancs- vagy citromsárga fotel, kanapé meghatározó lehet a szobánkban, s remekül illenek a natúr és a természetes színű alap bútorokhoz, kiegészítőkhöz.

 

A krémszín-fehér-bézs alapszínvilág a minimalista otthonok jellemzői, s remekül passzolnak az ilyen színű bútorokra vagy köré a mintás kiegészítők, persze nem túlzásokba esve.

 

 

A természet inspirálta színek tehát a 2019-es év legjellemzőbb trendvonala, melyek akár ülőgarnitúrákban, akár fotelekben megtalálhatók Budaőrsön. 

 

Aki pedig a romantikusabb színeket, vonalakat keresi, az is megvásárolhatja álmai bútorát az Outletben egy lágyabb és pasztelesebb rózsaszín ülőgarnitúrában.

 

 

A vadabb vagy merészebb színeket kedvelők sem járnak pórul, mert a piros vagy a lila egyes árnyalatai a komoly higgadtságot, vagy épp az erőteljes energiákat árasztják magukból. 

 

Pihenés, feltöltődés egyszerre az új bútorokon a budaörsi Ülőbútorok outletből!!

 

http://ulogarnituraoutlet.hu