A kedves Olvasó tudja, hogy a mai napig semmiféle gyógyszer és vakcina nincs az új COVID-19 vírus ellen. Az orvosok és tudósok ezért nagy erőbedobással dolgoznak egy új hatóanyag kikísérletezésében. Ugyanakkor a régi vírusok ellen már kipróbált „hatóanyagokat” is átnézik, hátha erre az új vírusra is felhasználható lenne.

SPERMIDIN kutatás, a berlini Charite Intézet in vitro vizsgálata 2020. áprilisában. Ezt az innsbrucki Orvostudományi Egyetem kutatói is megerősítették. Megállapították, hogy véd a koronavírustól és ha már megkaptuk a fertőzést, akkor a virus szaporodását is csökkenti. Spermidin a test saját anyaga, tehát a test elő tudja állítani. Megtalálható a sejtekben és bizonyos bélbaktériumokban. Egy polyamin, ami bizonyos élelmiszerben is kimutatható. A neve a sperma nevéből származik. A tudósok megállapították, hogy a spermidin hiány magas fertőzési veszélyt rejt magában. Spermidin csökkenti a COVID-19 vírus szaporodását 85%-ban. A spermidin mellett a NICLOSAMID-t is tesztelték a koronavírussal kapcsolatban, ami egy giliszta ellenes gyógyszer. Itt is jó hatásokat mutatott a vizsgálat. Az évek előrehaladtával fokozatosan csökken a test által termelt spermidin mennyisége. Ezért fontos a spermidinben gazdag élelmiszerek fogyasztása, mint pl. a teljes kiőrlésű készítmények, zöldborsó, alma, dió, burgonya, érett sajt, brokkoli, kelbimbó, kapor, avokádó, rizs, mogyoró, mustár, búzacsíra, stb.

tenyek-es-feltevesek

A spermidin aktiválja a salakanyagok eltávolítását a sejtből. Ezzel az életet meghosszabbítja. Védi a testet a salakanyagok lerakódásától és az idő előtti öregedéstől. A testben nagytakarítást hoz létre. Itt is megemlíteném milyen egészséges az intervall böjtölés. A mozgás és a sport is növeli a spermidin termelés mennyiségét. A terhességnél és a gyermekkori növekedés alatt is magas a spermidin nívó a testben.

Az Autophagie hatásfoka a kor előrehaladtával, mint minden más tevékenységünk is, csökken. A test sejtjeiben betegségeket kiváltó lerakódások jöhetnek létre, ami a demenc, a diabetes, a daganatos betegségek, az artherosklerose, a köszvény, stb. betegségekhez vezet. A spermidin védi a sejteket ezektől a lerakódásoktól.

Egy nagyon új ágazata a tudománynak, miszerint az ember a saját DNS láncának a működését és egészségét befolyásolhatja. Az ember tehát a saját életének a „kovácsa”.

tenyek-es-feltevesek1

Dr. Gazdag László szerint egy szuperfolyékony kvantumvákuum mezőben élünk, amelyet nem észlelünk, mert „szuperfolyékony”. Ebbe mennek végbe azok az információ- és energia transzport folyamatok, amelyeket egykor csodáknak, ma pedig parajelenségeknek nevezünk. Gazdag szerint a DNS-ünkre is hatással lehetünk a kvantumvákuumon keresztül. (Lásd: Dr. Gazdag László: A teremtés titka című könyvében. Alexandra Kiadó, 2004.)

Egy másik irányból történő megközelítés a német Dr. G. Pandalis feltevése, miszerint az egész koronavírus megbetegedés mögött egy „Világgazdasági probléma” húzódik meg.

REMDESIVIR: (még nincs engedélyezve, mint gyógyszer) Megakadályozza az RNA lánc szakadással, a vírus szaporodását. Az Ebola ellen lett kifejlesztve. 2020 februártól vizsgálják a hatását a COVID-19 vírus ellen.

VÉRRÖG: Olaszországban elterjedt a kutató orvosok között az a feltevés, miszerint a vírus vérrögöket hoz létre a folyékony vérben és ez a vérrög okozza aztán az emberek összeesését és a véglet kialakulását.

TESZT módszerek:

A jelenlegi használatos tesztek a koronavírussal szemben a polimeraz láncreakción PCR alapulva működnek és csak az aktív betegségek felismerésére képesek. Azaz csak azt a fázist mutatják ki (azt sem 100%-os mértékben), amikor a vírusok a szervezetben szaporodnak.

Antitest teszt viszont kimutatja, hogy az új koronavírussal szemben kik azok, akik már antitestekkel rendelkeznek, tehát már átestek a fertőzésen. Ezek az emberek a vírust már nem terjeszthetik. Ez az ELISA-teszt, amely lehetőséget ad a lakosság immunstátuszának a meghatározására. Az antitestekből kinyerhető információk „monoklonális” antitestek előállításához is felhasználhatók. A már gyógyult COVID-19 páciensek vérplazmáiból állítják elő.

Amíg nincs semmiféle „gyógyszer” a koronavírus ellen, addig mindenki csak a saját immunrendszerért erősítheti. Erre a természetgyógyászatban számtalan megoldást találunk.

Mindenki válassza ki, a számára megfelelőt!

Busch-Turcsányi Sipos Éva

Természettudományok docense

[email protected]

eva-turcsanyi-busch.wixsite.com/budapest