Van, amikor elbizonytalanodik az ember a céljaival kapcsolatban. Vagy előfordul az is, hogy külső tényezők miatt elgondolkodunk azon, hogy elengedjük a tervünket és a célt, amit kitűztünk magunk elé… Ne hagyd, hogy így legyen!

TEREMTSD MEG A SAJÁT JÖVŐD!

Kezdd azzal, hogy eldöntöd, mit akarsz csinálni! Ezután KEZDJ HOZZÁ!

A jövő teremtéséhez, okozó gondolkodásra van szükség, tehát a céljaidat el kell képzelni, ki kell mondani, hogy a megvalósulása beteljesüljön és el is érd azt! Legyen bármi is amit, magadnak a jövőben célként, tervként kitűzöl, indulj neki, hogy létre jöjjön az elképzelésed! Ez azt jelenti, hogy cselekedni kell, tehát akcióba kell lépned!

Ahhoz, hogy ez megvalósuljon, tedd fel magadnak a kérdést: mi az, amit megvalósítani szeretnék az életben, jövőben?

Ezután hinned kell a saját képességeidben, hogy ez létre jöjjön. A cél, annyira fog valóra válni, amennyire hiszel benne. A bizonyosság és az az önmagadba veted hited fog előre vinni a terved megvalósításához.

Első lépésként: HIDD EL, hogy meg van a képességed, veled született, hozzád tartozik. Ez a képesség segít elérni a célt. A legfontosabb, hogy ismételd magadban, tökéletes nyugalommal, újra meg újra, hogy eléred, amit akarsz. Finoman utasítsd magad!

Második lépésként: NE ADD FEL! Használj fel hozzá kevés energiát, de ezt úgy tedd, hogy ne legyen „durva, akaratos”. Bizonyosnak kell lenned, hinned kell magadban. Hiszen, ha kemény energiát viszel bele, nem fogsz elérni semmit. Mondd újra, meg újra, ne engedd a különböző negatív tényezőknek, hogy megakadályozzanak.

Harmadik lépésként: POZITÍVAN ÁLLJ HOZZÁ! Ezt úgy tudod megtenni, hogy megerősíted a képességed, annak érdekében, hogy pozitívan gondolkodj -pl. úgy, gondolom, hogy bennem megvan minden, hogy megtegyem, elérjem a célomat!

Te vagy az, aki megteremted magadnak, hogy milyen legyen az életed. Tartsd meg az önbecsülésed. Maradj célnál! Tedd ki a faladra, írd fel a füzetedbe stb. NE KERÜLJE EL A FIGYELMED A CÉLOD!

Ha segítségre van szükséged, fordulj hozzám bizalommal és kitaláljuk együtt, hogyan tudod elérni a célod!

Diaconescu Gabriella

Életmód tanácsadó, előadó tréner