Felhívjuk szíves figyelmét, hogy oldalunk a felhasználói élmény javítása érdekében sütiket használ. Bővebb információért kattintson ide.

Patikakert

Patikakert

Kutatók szerint számos civilizációs betegséget a szervezetben rejlő apró gyulladások okoznak (PCO, inzulinrezisztencia, cukorbetegség, szív-és érrendszeri problémák, még a daganatok egy részét is). Az antociánok ezen gyulladások megszüntetésében segítenek.


Ezt a termékünket különösen azoknak ajánljuk, akik cukorbetegségben, inzulinrezisztenciában vagy más szénhidrát anyagcsere betegségben szenvednek, ugyanis nem tartalmaz semmilyen hozzáadott cukrot, emellett jó hatással van a felsorolt betegségekre.


A polifenolok és ezen belül a nagyon magas antocián tartalom mellett még a további vitaminokat, makro- és mikroelemeket tartalmazza a termék:

 

A-, B2 (Riboflavin), B5 (Pantoténsav), B6 (Piridoxin) -, B7 (Biotin), E- K-, P – vitamin, Alfa- és Béta – karotin, Folsav, Cink, Kalcium, Kálium, Magnézium, Mangán, Nátrium, Vas, Zeaxantin.


A nyers alapanyagokban kiemelkedően magas a C-vitamin tartalom is. Emellett a megfelelő felszívódáshoz elengedhetetlen növényi rostokat is tartalmazza a termék.

Listázás:
Rendezés:

Polifenol Active fruktóz

Kedvezményes, Csak a Nőknek bruttó ár: 9300 Ft Polifenol Active, f..

9,800 Ft Nettó ár: 9,800 Ft

Polifenol Active stevia + eritrit

Kedvezményes, Csak a Nőknek bruttó ár: 9300 Ft Polifenol Active st..

9,800 Ft Nettó ár: 9,800 Ft