A GEONAUTE  Scale 700 segít abban, hogy ne csak a testsúlyunkat, henem annak összetételét is figyelemmel kísérhessük.

Ha egy mérlegre állva a testsúlyunk az általunk kívánatos irányba mozdult el, nem feltétlenül értük el a célunkat. Vannak olyan minőségi mutatók is, amelyek sokkal fontosabbak az egészséges élethez, mint egy szimpla súlyadat.

 

Ilyen visszajelzés a testzsír-, az izomtömeg-, a csonttömeg-, a víztömeg- és a testtömegindex. Ezek elemzésével nem kell magunkra hagyatkozni, a termékkel együtt kifejlesztettek egy okostelefonra szánt myGeonaute, amelyikbe a mért adatokat eljuttatva a program elvégzi a szükséges kiértékeléseket. A mérleg elektronikája és a telefonunk Bluetooth összeköttetéssel vezeték nélkül kommunikál.

 

A alkalmazás folyamatosan követi és elmagyarázza tulajdonosának a mért adatok jelentését.

 

A családban nem egyetlen embert érinthetnek  javasolt életmód kiigazítások. Szerencsére a használata során a GEONAUTE Scale 700 képes nyolc eltérő személyre emlékezni és automatikusan beazonosítja az aktuális érintettet. Mindegyikük adatait külön fiókba küldi és tárolja.

 

A GEONAUTE  Scale 700 mérési pontossága 100 gr, ami az elemzésekhez bőven elegendő.

Elve a test bioelektromos ellenállásának folyamatos változásának követése és a különbségek értékelése. Fontos útmutatót nyújt a mindenfelé terjedő jólértesült félinformációk világában.

Az anyagcsere követésével meghatározza testünk energiaegyensúlyának kívánatos szintjét. Sokkal jobb megoldás, mint az ismétlődő kényszerű diétás kúrák. Sporttevékenységünk eredményeit is képes követni és meghatározni új, követendő irányokat.

 

Az egészségmegőrzés iránt aggódni kezdők és a megőrzés tudatos követői számára is szükséges eszköz. A visszafogott formatervezés minden lakásban elfogadott eszközzé teszi a GEONAUTE készüléket. A gyártó fejlesztésében a kiegészítő Android és iOS alkalamzás egyformán létezik.

 

Mindkettő ingyenes, csak le kell tölteni.

 

www.geonaute.com