Kirándulni, kerékpározni, hegyet mászni szórakoztatóbb zeneszó mellett és nem mindig jó, ha a fülünk be van dugaszolva egy hangnyelő fülhallgató-párossal. Főleg, ha nem egyedül hódolunk a szabadidős programnak.

 

A Trust URBAN Ambus Bluetooth hangsugárzó elsősorban hordozható és strapabíró jellege miatt alkalmas a kültéri használatra. Ha elered az eső, akkor sem kell félteni, mert megfelel az IPX5 vízállósági szabványnak. Gumírozott tokozása kisebb odaverődésekkel szemben teszi ellenállóvá. A tetején kialakított zárt fülbe a gyári tartozék karabinert akaszthatjuk, amivel bárhová rögzíthető és ezzel teljesen felszabadul az egyik kezünk.

 

A saját akkumulátor teljesen feltöltése a gyári mikro-USB csatlakozóval lehetséges és 15 órányi zenéléshez elegendő a kapacitása. Ha nem okostelefonról akarjuk működtetni, rendelkezésre áll a tartozék 3.5mm szabványú minijack csatlakozózsinór analóg zeneforrás megszólaltatásához.

 

Előfordulhat, hogy hegymászás közben fontos telefonhívást kapunk és a mobilunk mélyen a hátizsák alján szólal meg. A Trust URBAN Ambus a Bluetooth vezeték nélküli kapcsolattal kapja a zeneanyagot a telefonról, mobilhíváskor csak meg kell rajta nyomni a hívásfogadás gombot és máris lebonyolíthatjuk a beszélgetést. A zeneszó eközben szünetel.

 

A minőségi anyagok használatával a hangsugárzó nagy hangerővel is szépen szól és a megbízhatóságot a gyártó kétéves garanciával teszi nyomatékossá. Méretezése olyan, hogy éppen beleillik a kerékpárváz kulacstartójába és nem foglal el pluszhelyet.

 

www.cedrus.hu