A régi zsinóros fülhallgatóból vezeték nélküli headset lesz!

 

Trust URBAN Rive Bluetooth vevőegységgel a fülhallgató mindenbe beleakadó zsinóros csatlakozását megszüntethetjük.

 

Útközben is szükség van a zenére, saját zenéink viszik saját világunkat mindenhová. Mindegy, hogy táskában, övön, vagy zsebben van a telefon, a zsinórzat mindig akadály. Ha zenére igényes fülhallgatót használunk, akkor gyárilag mikrofon sem mindig van beépítve.

 

 

 

A Trust URBAN Rive Bluetooth alakra olyan, mint egy töltőtoll kupakja. Egyik végébe egyszerűen csak bedugjuk a fülhallgató csatlakozót. Párosítjuk a telefonnal és a Trust URBAN Rive összeköttetés ezután Bluetooth vezeték nélkül kapcsolaton keresztül él.

A Trust URBAN Rive vevőegység csipesze bárhová rögzíthető és a fülhallgató zsinórját összetekerve egy közeli zsebbe eltehetjük. Ezután nem lesz akadékban.

 

Van beépített mikrofonja is, úgyhogy a zenehallgatás közben befutó hívásokat egyetlen gomb megnyomásával lebonyolíthatjuk.

A Trust URBAN Rive akkumulátorának a töltöttségi szintjét a telefonon jelzi ki. Egy feltöltéssel 8 teljes órát lehet vele zenét hallgatni. Ha csak telefonálásra használjuk, akkor 10 órányi folyamatos beszélgetésre elegendő.

A Rive bármilyen USB forrásból – pl. notebook kimenetről – a tartozék gyári vezetékkel tölthető fel mini USB portján keresztül. Készenléti állapotban 280 órát lehet, vagyis egy is hetet várhat a használatra.

 

Tartsuk szem előtt, hogy egyre több gyártó spórolja el új telefon modelljeiről a fülhallgató bemenetet. Ez kényelmetlen divat lett és a Trust URBAN Rive Bluetooth ilyen esetekben is hasznos.

Nem kell a nagy anyagi áldozattal járó új telefonra még tovább költeni, ezt használva a meglévő fülhallgatónk újjáéled. Kézreálló és praktikus eszköz, ilyennel a birtokunkban a zeneélvezet mellé szabad mozgás lesz a jutalmunk.

 

www.cedrus.hu

 

Trust URBAN Rive Bluetooth