Az esküvőjére mindenki izgatottan készül. Szervezi, tervezi a vendéglistát, keresi a megfelelő menyasszonyi ruhát, az étlapot és ez a dekorációval sincs másképp. Az esküvői dekorációs rendek hónapról- hónapra változnak. Szinte lehetetlen velük lépést tartani. De ha jól körül nézünk a piacon, nagykereskedésekben igazi kincsekre lelhetünk, és remek ötleteket meríthetünk.

Közel a természethez
Ha az ifjúpár természetbarát és a természetet az esküvőbe is bele szeretnék csempészni, akkor néhány zöld faág-füzérrel és fából készült virágtartókkal elérhető a természetközeli hatás. Nem kell elszaladnunk a boltba és egy vagyont költeni rá, hiszen mi magunk is elkészíthetjük pillanatok alatt.

 

Letisztult és elegáns dekoráció
Az egyszerű ötletek néha a legjobbak. Egy tetszőlegesen kiválasztott, elegáns és visszafogott szín, néha sokkal jobban mutat, mint a teljes díszbe öltözetet terem. Néhány csokor virággal feldobhatjuk a fogadás helyszínét, hogy teljes legyen a hatás.

 

Led fal
Egy szép, félig áttetsző függöny mögé állított led fal, valóságos mesebeli helyszínné változtatja a színteret. Naplemente után, mintha egy kastélyban rendezett bálban lennénk, rendkívül hangulatossá varázsolja kiválasztott báltermet.

 

 

Úszó gyertya
Az egyik legpraktikusabb dekorációs eszköz. Segíti megteremteni a megfelelő romantikus hangulatot. Állítsunk egy áttetsző vázába virágot, öntsük fel vízzel, és rakjunk bele egy úszógyertyát. Csodás élmény nyújt, nem csak az ifjú párnak, hanem a vendégeknek is. 

 

Nyári Szimonetta