A mai modern társadalmakban élők jobban támaszkodnak a technika vívmányaira. A nagyvárosi közegben az emberek többsége sokkal kevésbé tud vigyázni az egészségére, mint a természet közelibb, korábbi idők emberei. Ebben segít az a készülék, ami a mágnesesség gyógyító erejét használja fel egy különleges eljárásnak köszönhetően. A tudomány az ember szolgálatába áll, hogy a prevenció, a megelőzés és a gyógyítás terén, az egészség megtartását illetve helyreállítását tegye lehetővé.

 

Magnetoelektro akupunktúrás készülék

 

A magnevit egy olyan duplamágneses magneto-elektro-akupunktúrás készülék, amely egészségmegőrző, valamint a már kialakult betegségek átalakítására szolgál.

 

A készülék egyrészt önálló kezelések végzésére alkalmas, másrészt hatékonyan alkalmazható a hagyományos orvosi kezelés kiegészítésére (komplemeter medicina). A készülékkel történő kezelés gyorsíthatja a gyógyulást, mérsékelheti a fájdalmat. Csökkentheti a szövődmények kialakulását. Egyes esetekben pedig lehetővé teszi az alacsonyabb gyógyszer adag alkalmazását.

 

 

 

 

A Honvéd korház reumatológiáján Dr. Professzor Sandra Sándor vezetésével, támogatásával a magnevitet naponta használják. Ezt a terápiát 18 éve Dr. Lázár Györgyi gyógyszerész vezette be. Ő ennek a programnak a tulajdonosa.

 

 

 

Stimuláció

 

A Magnevit duplamágneses készülék mindkét kezelőfejében Permanens mágnes állandó folyamatos mágnes, ami a földből kivett utánzat. A készülék egyedi megoldása hogy az elektromos impulzusok frekvenciája a kezelés teljes időtartama alatt folyamatosan változik egy meghatározott hang frekvenciás tartományban. Így a kezelt akkupontot és energiapályát minden kezelés során különböző frekvenciával kezelünk, amely a kutatások szerint ugyancsak megsokszorozza a gyógyítás hatását.

 

„ A földből kivett utánzat” az a tér, ami biztosítja az egészséges életet.

 

 

 

 

Sajnos a panelházak felépítésénél használt vasszerkezetek olyannyira eltérítik a mágneses sugarakat, hogy a szervezetünk meggyengül, immunrendszerünk átalakul. Az életenergia áramlásához szükség van az ásványokra ami termeli az elektronokat. Az ásványok szükségesek az élethez.

 

VÍZ-MÁGNES-OXIGÉN

 

A Magnevit frekvencia is, ami 400-1600Hrz. Ez beviszi a szövetek közé adagolja. Ha kevés a mozgás, nem megfelelő táplálkozás, túl sok stressz akkor elszaporodnak a korokozók.

 

 

 

 

Alkalmazási terület

 

Meghűlés, magas vérnyomás, cukorbetegségek, bélgyulladás, emésztési problémák, izületi gyulladás, nyakcsigolya betegségei, az ágyéki porckorong kiboltosulása, vakbélgyulladás, merevség, prosztatagyulladás, viszketés, gyerekek emésztési rendellenessége, rendszertelen menstruáció, medence fertőzései, álmatlanság, arcbénulás, féloldali bénulás,fejfájás, rövidlátás, akut és krónikus orrüreg gyulladás, fogfájás, neuralgia, stb.

 

 

 

 

 

A Magnevitt duplamágneses terápiának gyakorlója, használója vagyok, mint természetgyógyász. Nagy szeretettel várom azokat a kedves időseket, fiatalokat, akik szívesen kipróbálnák és véleményeznék hogy milyen gyorsan hat, a szervezetre a Magnevit.

 

 

Kovács Mayer Judit

természetgyógyász

+36 30 98 22 232