Mondjuk Biancával, az okos mosógéppel?

Okos otthon, okos kütyü, okos ez, okos az. Napjaink hívó szava – megkerülhetetlen.  Neked volt manapság olyan napod, amikor nem használtál okos készüléket? Na ugye!

Viszont a készülékek ’okossága’ nem csak szórakozásra használható. Megkönnyíti mindennapjainkat és kiszolgálja szükségleteinket. A Bianca pont ilyen. A mi új mosógépünk – a te új mosógéped a legokosabb és legegyszerűbben használható készülék, amely valaha készült.

Miért szeretjük ennyire? Időt és energiát takarít meg, és mind távolról, mind hanggal vezérelhető.
A Zoom funkciónak köszönhetően képes minden szövettípust, minden mosóprogramon kevesebb, mint egy óra alatt kimosni – lenyűgöző eredménnyel.

És felejtsd el a gombokat! Az érintő tekerőgombjával gyorsan és egyszerűen éred el a mosási programokat és opciókat, magyar nyelven. Gyerekjáték a kezelése. Az intelligens Smart Ring kezelőfelületen a leggyakrabban használt 8 mosási programot és további 4 hasznos opciót éred el, így összességében több mint 700, applikáción keresztül pedig több mint 8000 beállítási kombináció jön létre.

 A Simply-Fi applikáción keresztül hanggal is vezérelheted. Kérd meg Biancát, hogy indítson el egy mosóprogramot: az elindul, és üzenetet küld, ha a program véget ért. Kérj tippeket és tanácsokat – Bianca válaszolni fog. A párbeszéd ennél több is lehet: Bianca speciális algoritmusa lehetővé teszi, hogy valódi párbeszédet folytass vele okos telefonodon keresztül.

Jobban szereted, ha a mosógéped nem dumál? Bőven van miből választani! 

A hagyományos méretű elöltöltős mosógépek mellett megtalálod választékunkban a keskeny, szuperkeskeny és mini mosógépeket is, amelyek a legkisebb helyen is elférnek. Attól függően, mennyi hely áll a rendelkezésedre, választhatod a 48 cm és 38 cm közötti mélységű, keskeny gépeinket, de ha igazán helyszűkében vagy, fedezd fel az Aquamatic mini mosógépünket, amely egyedülálló méretekkel rendelkezik: csupán 70 cm magas, 51 cm széles és 45 cm mély, így végre nem a rendelkezésre álló helyet kell a mosógéphez igazítani, hanem a mosógép igazodik a helyhez. Tökéletes megoldás a kis területtel rendelkezők, egyedül élők és fiatal párok számára is.

Candy Hoover Hungary Kft.

Email: customerservice@candy.hu
Telefonszám: 061 – 798 4932
Web: www.candy.hu