Ülőgarnitúra, amin ülni tudni kell

 

Hogyan Válasszunk hozzánk illő és kényelmes ülőgarnitúrát? Hova helyezzük a lakásunkba? Nem könnyű kérdések, de van segítség!

 

A budaörsi Ülőgarnitúra Outlet hatalmas területén kedvünkre válogathatunk időben és térben. Mindent tudnak a kanapékról, és szívesen segítenek a bizonytalankodó vásárlóknak. A cél közös: a legjobb, a legszebb, a legkedvezőbb árú terméket válassza ki a vevő, hogy mindenki boldog legyen a sikeres üzlet végére!

 

De milyen is az idei bútortrend?

A barna szín és a terrakotta árnyalatai lesznek hangsúlyosak 2019-ben. A kiállításokon az enteriőrök (belső tér, helyiség, s annak berendezése) egyre több aranyat használtak önállóan vagy kiegészítőként.

 

A szakemberek szerint egyre nagyobb az igény a kompakt és a funkcionális bútorokra és kiegészítőkre. Várhatóan a tervezők előnyben részesítik a moduláris kanapékat, a beépített konyhákat vagy az összehajtható asztalokat. 

 

Ülőgarnitúra, amin ülni tudni kell

A bútorvilágban is jellemző a retró, ezt bizonyítják az idei év lekerekített formái, amik már a 60-as években is közkedveltek voltak: lágy vonalú heverők vagy kanapék megjelenítésében. De milyen jókat is lehet heverészni rajtuk?

 

Az idén a mintás szövetek uralják az eddig egyszínű felületeket. Talán ez a legnagyobb kihívás egy szoba berendezésénél. Mi és mihez illik?

 

Hogyan válaszunk?

Tudnunk kell a pontos helyiségméretet, hogy a megfelelő ülőgarnitúrát illeszthessük a szobánkba. Gondoljunk arra is, hogy milyen módon kerül a helyére az új szerzemény: ajtó, folyosók, fordulási lehetőségek. Mérjünk pontosan, hogy ne érjen meglepetés bennünket a lakásban. 

 

Lehet, hogy furcsán hangzik, de az sem mindegy, hogy milyen irányba pozícionáljuk új kanapénkat: ha a pihenés a cél, szembe a TV-vel, akkor inkább egyenes darabot válaszunk, de ha sok közös beszélgetés és játék helyszínét tervezzük az új kanapéra, akkor inkább az U, L vagy félkör alakú ülőgarnitúra mellett döntsünk.

 

Ülőgarnitúra, amin ülni tudni kell

 
Nem könnyű a kárpit anyagának megválasztása sem, hisz szempont kell, hogy legyen a család nagysága (kisgyermek), vagy a házi kedvencek igényeinek figyelembe vétele.

 

Persze azért a legfontosabb, hogy családi összhangban, közösen megtervezve a megfelelő stílusú, színű és nagyságú bútort válasszuk. Budaörsön ez nem lesz gond, hisz hatalmas választékkal áll rendelkezésünkre az Outlet!

 

Jó pihenést kívánunk az új ülőgarnitúrán töltött időhöz!

 

http://ulogarnituraoutlet.hu