Üzenet a postaládában, avagy az örökzöld képeslapok újjászületése

Elkezdődött az adventi készülődés, elkezdtük felöltöztetni a környezetünk, lakásunk. Ilyenkor mindig megfogalmazódik bennem, hogy a szívünkkel mit is kezdünk. Mindig felvetődik bennem kiket és hogyan szeretek a környezetemben. Hihetetlen szárnyra kapok ilyenkor és elkezdek gondolkodni, hogy a számomra fontos embereknek hogyan tudok kedveskedni, szeretetet adni.

Mivel most az érintkezés tilos! Igyekszem elhalmozni üzenetekkel a környezetem. Úgy gondoltam, hogy idén mindenkinek képeslapokat fogok küldözgetni. Az ünnepek előtt vagy kimondottam karácsonyra. Annyi izgalommal, boldogsággal tölt el, hogy azoknak írhatok akiket nagyon szeretek.

Mindezen felbuzdulva és nem tétovázva, bent az iskolában a gyerekekkel is elkezdtem gyönyörű képeslapokat alkotni, amit nagyon élveztek.

Csodálatos példák vannak az interneten, van nehezebb, könnyebb de mindegyiknek örülnék ha a postaládámban lenne.

uzenet-a-postaladaban

Szuper volt a közös alkotás és valahogy ilyenkor biztosan ti is megtapasztaljátok, hogy utána hihetetlen módon a hasonló dolgok elkezdenek feléd áramlani. Olvastam egy kezdeményezést, ahol leveleket várnak egy árvaházban, azt hiszem. De a lényeg az üzenete: Valahol várják a leveled és csodálatos élménnyel tölt el készíteni és elküldeni is.

A barátnőm egy csoda, ő ezt minden évben megtette. Készített saját készítésű képeslapot és elküldte nekem karácsony előtt. Boldogság volt kapni tőle és az idei évben boldogság mindezt tovább adni.

Kívánom, hogy a december ilyen és ehhez hasonló élményekkel töltsük meg. Valahol várnak a te leveledre is, ne habozz, küldd el. Garantált a siker!

Áldott adventet kívánok mindenkinek!

Szeretettel kedves Nőtársaim, akik a lelkei az ünnepnek!

Mitruczky Szandra