Néhány hét és elérkezik a szerelmesek egyik legkedveltebb ünnepe a Valentin-nap. Az angolszász hagyományok szerint, amelyek az 1900-as években kezdtek elterjedni hazánkban ezen a napon megajándékozzák egymást a szerelmesek apró meglepetésekkel. Biztosan mindannyian gondolkodunk már, hogy milyen ajándékot adjunk kedvesünknek, amely tetszik neki és még hasznos is. Segítségként összegyűjtöttünk néhány ajándék ötletet, hogy melyek azok az ajándékok, amelyekkel meglepetést okozhatunk szívünk választottjának.
 

Ajándékok nőknek

Virág és csokoládé
Szinte minden nőnek megvan, hogy melyik a kedvenc virága, lehet az rózsa, liliom, nárcisz vagy gyöngyvirág biztosan örülni fog, ha meglepjük őt egy virágcsokorral, esetleg még egy doboz bon-bonnal kedvenc válogatásaiból.

 


 
 

Romantikus vacsora
Nem muszáj a legdrágább étterembe elmenni, hiszen az egy vagyonba kerülhet. Inkább készítsünk el mi magunk kedvenc ételét. Terítsünk meg szépen, díszítsük ki a lakást virágokkal és gyertyával. Így nyugodt körülmények között tudunk értékes időt eltölteni kedvesünkkel és sokkal többre fogja értékelni, mintha egy drága étterembe vittük volna.

 


 
 

Ékszer
Egy szép ékszernek minden nő örül. Rengeteg féle és fajta nyaklánc és karkötő közül lehet válogatni. Meg vehetjük neki esetleg azt a nyakláncot, karkötőt, amit hónapokkal ezelőtt kinézet magának. Esetleg bele gravíroztathatunk egy dátumot, szót vagy becenevet. Biztosan könnyekig lesz hatódva, hogy figyeltünk rá és megjegyeztük mit szeretne.

 

 
 

Ajándékok férfiaknak

Kézzel készített kedveskedés
Írhatunk kedves üzeneteket post-itekre, amelyeket aztán elrejthetünk a lakás különböző pontjain, így mindig lesz valami kedveskedés, amelyeknek biztosan örülni fog. De készíthetünk kuponokat, amelyeket aztán később beválthat. A kuponok szólhatnak egy együtt töltött hétvégére, romantikus vacsorára, mozira stb.

 


 

Kép: https://hu.pinterest.com/FollowGodNotMe/diyhomemade-boyfriend-gifts/ 

Közös kép
Mindenkinek van kedvenc közös képe. Rakjuk bele egy szép keretbe, amelyet aztán kirakhat egy olyan helyre, ahova szeretné. Ha ránéz, majd mindig az a pillanat fog az eszébe jutni, amikor készült a fotó. A fénykép mellé adhatunk még csokoládét vagy a kedvenc italát.

 


 

Ajándékozzunk élményt
Vigyük el kedvesünket egy meglepetés utazásra vagy programra. Válasszunk ki egy helyszínt, amit szeret vagy fedezzünk fel együtt egy új várost, országot. Remek alkalom arra, hogy még jobban összekovácsolódjunk.

 


 

Nyári Szimonetta