Tudtad?

A modern, ablak nélküli irodaház csodák szerte Budapesten mekkora profitot termelnek a gyógyszeriparnak? És vajon mi lesz a következménye később, amikor a szövődmények elborítják az irodaházakban dolgozó, hiányozni a betegségek miatt nem merő emberek szervezetét?

Az első jelek csak az egyszerű megfázás tünetei, bár ez egy gyenge megfogalmazás. De van remek ellenszere az, amelyet az emberek egésznap látnak a hirdetésekben: húzd ki velem a telet stb. minden gyógyszertár tele, hosszú kígyózó sorokban álló betegekkel, orvosi szobákról már nem is beszélve. Legtöbb ember már december óta köhög, orrot fúj, gyógyszert szed, mert nem feküdheti ki minimum öt napig a betegséget, hiszen megy a verkli és nélkülözhetetlen az embergyárakban. Még a legjobb immunrendszerrel bírok is térdre kényszerülnek ezek ellen a vírusok ellen… Hőbefújás, fűtés, légkondi vírus….

 

Rossz bele gondolni a hosszú távú következményekbe! Ki mindenki húz ebből hasznot, ebben a fogyasztó társadalomban (papír zsebkendő, WC-papír, gyógyszer, méz, cukorkák, teák, mosószerek, hiszen izzadsággal jár, gyakrabban kell mosni, ezáltal nagyobb a vízfogyasztás is).

S ki húzza a legrövidebbet?

Az ember, aki nem mer táppénzre menni, kifeküdni a betegséget. Nem mer szólni, hogy kapcsolják le és szereljenek emberbarát készüléket. De hova is, az üvegfalakra? Legalább tisztíttassák meg félévente. Az költség a cégnek. Akkor mi marad? Gondoljon bele és tegyünk ellene összefogással. Mutassuk be ezeket az irodaházakat, az ember ellenes hozzáállást és tegyünk azért, hogy a tulajdonosok megfelelő figyelmet részesítsenek a karbantartásra.

Mert a legdrágább az ember! Vajon kinek? A családnak! 
Tessék gondolkodni!

Szigeti Erzsébet
+36/ 70-363-8094
ertederted1@gmail.com