Azért élsz együtt a házi kedvenceddel, mert szereted? Igen, biztosan szereted, így neki is a legjobbat adod, amikor eteted, amikor ápolod.

Mi is az a bentonit?
Egy agyagfajta, másnéven nemesagyag, több változata is ismert az alapján, hogy mi a domináns elem az összetételében. Teljes mértékben természetes, a leggyakrabban vulkáni hamu és víz elegye.

William Taylor fedezte fel, el is nevezték róla taylorite-nek tiszteletből, majd 1898-ban W.C. Knight Montana államban (USA) Fort Bentonban is ráakadt a. Innen származik a végleges elnevezése.

Az állatoknak miért jó?
Az állatoknak, ahogy nekünk is embereknek, a legnagyobb felületük a bőrük, amit naponta érhet káros toxin az utcán, a parkokban séta közben, vagy a tisztítószerekből, rovarírtókból otthon. A levegőszennyezéssel, a gyári ételekkel való táplálás az ő szervezetükben is nyomot hagy.

Az Anibent termékek az első magyar bentonit alapú természetes állatápolási és állatgyógyászati segítség a háziállatot tartó gazdiknak.

Mi a különleges hatása?
Olyan vegyszermentes natúr termékek ezek, amik a Kedvencek szőrét, bőrét, tappancsait, patáit ápolják. Vízzel érintkezve gélesedik a bentonit, megköti saját térfogatának többszörösét is akár.
Az állatok szervezetében is így tesz, és el is távolítja a méreganyagokat.

Milyen állatoknál használható?
A legnépszerűbb a kutyák, cicák, lovak, nyuszik, madarak, tyúkok, szarvasmarhák, juhok és kecskék tartásánál segítenek az Anibent termékek. Nagyon hasznos a kutyák és cicák tappancsára való krém, illetve a lovak pataápolója is. Természetesen a samponok száraz és nedves formában is megtalálható bentonit alapanyaggal a kisállatok szőreinek tisztán tartásához.

Az almok “szagelszívó” hatása is páratlan a cicáknál, a díszmadaraknál pedig a szárazalom gyógyászati ápolóanyag is egyben.

Az emésztést segítő Belsőleg por nevű készítmény lovaknak, kutyáknak és cicáknak is ajánlott, mert az esetleges gyomorpanaszokat enyhítheti.

Az egyedi Sportkrém az állandóan rohangáló kutyák életét segítheti izomlazító- és helyi vérbőséget fokozó hatásával. Így könnyebben bírják a kutyusok a terhelést, a versenyző állatoknál pedig bemelegítő krémként is funkcionál.

https://anibentbolt.hu/
06- 36/36-8000
axiskft2014@gmail.com