A biorezonanciás készülékek tulajdonsága abban rejlik, hogy képes felfedezni bizonyos betegségek előjeleit, mielőtt megjelennének a fizikai testben. Az energiaméréseket a Yale Egyetem pszichiátere Harold Saxton Burr ismerte fel. Az 1930- as években tanulmányozta az állatok és növények körüli elektromágneses teret. Húsz év kísérletezések alapján azt állítja, hogy a zavar sokkal hamarabb megjelenik az elektromágneses mezőben, mint ahogy a konkrét betegség kimutathatóvá válik.

 

Mayer Judit

 

A testünk rengeteg jelzést küld a kialakuló betegségről. Sokkal korábban, mint hogy az bekövetkezne. Egy tanulmány a dühös emberek C-reaktív fehérjeinek (CRP) szintjét vizsgálta. A C- reaktív fehérje a stresszhez kapcsolódik, nagyon gyorsan megnő a mennyisége a gyulladásra adott reakció során. A vizsgálat eredménye azt mutatta, hogy minél dühösebbek vagyunk, annál magasabb a stressz fehérje szintje, így a betegségek kockázata megnő, annak ellenére, hogy még semmilyen tünet nem volt tapasztalható.

 

karamból

 

Ha pár percre a szervezetünket elárasztják a stressz hormonok, az adrenalin és a kortizol, mert egy–egy trauma ért bennünket, például karambolozunk, akkor ez a biokémiai esemény gyorsan befejeződik. De ha hosszú ideig megtartjuk, például haláleset, komoly veszteség, és érzelmileg fájdalmas gondolataink vannak, akkor ezek mérgekké válnak testünkben.  Ez elnyomja az immunreakciónkat, csökken az izomtömeg, és egy sor testi reakció lép fel. De ha gyorsan feloldjuk a stresszt, és visszatérünk a normális állapothoz, akkor helyre áll a normális sejtműködés.

 

vonal térkép

 

A sejtek képesek tanulni!

 

Nem gondolnánk, de új idegsejtek kialakulása az agyban lehetséges. Az új tevékenységek és tanulás arra készteti az új neuronokat, hogy új szinaptikus kapcsolatokat alakítsanak ki az agyban. A tapasztalatok idegi pályákat építenek.

 

Amikor egy kis gyerek megtanul járni, elég szokszor megbotlik, elesik, mire rögzül a testében a sok gyakorlás hatására a járás.

 

Bármilyen új dolgot tanulunk, az agyunk újabb és újabb idegi kapcsolatot épít ki életünk során. Nem csak a mozgást tudjuk tanulni, rögzíteni, és elfelejteni agyunkban, hanem a gondolatok vagy érzelmek is tudnak energiává változni.

 

apa és gyermeke

 

Az olyan érzelmek, mint a félelem, a düh, különböző agyfrekvenciákat produkálnak

 

Ha ismétléssel erősítjük az új tapasztalatokat,

  • Pozitív gondolat –boldogság- cél- siker
  • Harag- bánat- szomorúság- depresszió, akkor az ideghálózatot úgy erősítjük, hogy támogassa az új tapasztalatainkat. Ha ezt nem tesszük, akkor az új idegi áramkör gyorsan elhal. Nem évek alatt, hanem kevesebb, mint 1 hónap alatt. Akkor vagy boldogok leszünk vagy depressziósok.

 

 

lány sállal a kezében

 

Ez azt jelenti, hogy a tiszta, szép, aktív, boldog gondolatokat érdemes folyamatosan gyakorolni, vizualizálni, megélni, hogy legyen mibe kapaszkodnunk, ha lelkileg elfáradunk.

 

A szándék fontossága

 

A tüneteket úgy kell felfogni, mint a testhez és lélekhez vezető útmutatót. Ha tudatosan meghatározunk egy tiszta szándékot, azzal sokkal nagyobb hatalmat építünk, mintsem a körülöttünk lévő dolgok manipulálásával teremtünk a tiszta szándék meghatározása nélkül. A tiszta szándék ajtókat nyit előttünk. Mint az univerzum áramlásai, mint egy híd, amin átsétálunk, ez hatalmasabb erő, mint amit egónk enged építeni.

 

 

világűr

 

 

Használjuk a tiszta  szándék életerejét az egészségünk és az akadálymentes életenergia áramlás érdekében, hiszen a szabad akaratunk kifejezése a tiszta szándék kifejezésével kapcsolódik az Univerzum rendező elvéhez.

 

 

Kovács Mayer Judit

Természetgyógyász

Fülakupunktúrás addiktológus

Biorezonancia