Minden tini arra vágyik, hogy minél hamarabb felnőtt számba vegyék. Boldogok, mikor úgy érzik, hogy itt az idő, már nem kisgyerekek! Igen ám, de legtöbbjük arcbőre is jelzi ezt. Mit lehet tenni, hogy kedvük, magabiztosságuk, önbizalmuk ne sérüljön? Sőt erősödjön, s újra szívesen és boldog mosollyal nézzenek egymás szemébe, s a tükörbe is! Téves azonban azt gondolni, hogy a zsíros bőr csak a kamaszokat érinti. Ez bizony adottság.

 

 

 

Mi is az a zsíros aknés bőr?

 

Az akne pattanást jelent, ami a zsíros bőrön alakul. Nem betegség, hanem hajlam. Kialakulásáért több ok is felelős, így a kezeléskor is összetett feladat a pórusok ápolása.

 

 

 

Milyen VerMix termék segít?

 

VerMix természetes szárító keverék és VerMix arctisztító tonik

 

 

 

 

 

 

A fertőtlenítő, hűsítő és gyulladásellenes hatású készítmény a faggyúmirigyek kivezető nyílásán keresztül bejut a bőr mélyebb rétegeibe, és ott kifejti mirigyműködést csökkentő hatását. A pattanásokat gyorsan leszárítja, hűsítő hatásánál fogva a fájdalomérzetet megszünteti, s a pattanások heg nélkül gyógyulnak.

A VerMix termékek használata során nincs allergiás reakció vagy súlyos mellékhatás, mert kizárólag természetes anyagokat és gyógynövényeket tartalmaznak, valamint hormonmentesek.

 

 

 

Hogyan használjuk a VerMix termékeket zsíros bőrre?

 

Reggelente a hideg vízzel való arcmosás után a VerMix arctisztító tonikkal töröljük át a zsíros arcbőrt. Kerüljük a meleg vizes és szappanos arcmosást, mert fokozzák a faggyútermelődést. A VerMix szárító keverék és arctisztító tonik kombináltan használva megtöbbszörözheti a hatékonyságot. Az eredmény pedig az ápolt, egészséges arcbőr lesz!

 

 

 

 

 

 

Hülitzerné Veress Katalin                                                                               

 

+36 20/ 261-8544

 

hello@vermix.hu