A nyár utolsó harmadába fordultunk, bizony már csak néhány hét és szeptemberre hajlik a naptár. Most még a téli lekvár befőzésén sürgölődnek a hölgyek. Elteszik a mélyhűtőbe a gyümölcsöt, hogy télen is kerüljön meggy és málna a torta tetejére. De be kell vallanunk, hogy néhány hét múlva elillan a nyár. Az ősz tartogat még néhány zamatos gyümölcsöt, ám már most érdemes a nyáron feltöltött vitamin raktárak megőrzésére gondolni.

 

Nyáron igazán elkényeztet bennünket a természet. Finom és bőséges gyümölcs és zöldség táplál bennünket. A legfinnyásabb ízlés is kielégítésre talál. Azonban a szervezet egészséges működéséhez folyamatosan fel kell legyen töltve a vitaminháztartás. Az immunrendszerünk ugyanis az őszi időszakban érkező lehűlések ellen akkor hatásos igazán, ha nagyon erős védekezést tud kifejteni.

 
 

Nyári vitamin bank

 

 

A Dr.Steinberger ivóleveknek az a nagy előnye, hogy egész évben ugyan abban a kiváló minőségben készülnek. Az természetes, hogy a bőséges időszakban májustól – októberig friss gyümölcsöket és zöldségeket fogyasztunk. Azonban érdemes azt is figyelembe venni, hogy a szervezetnek nem csak vitaminokra, hanem ásványi anyagokra, immunerősítő tulajdonsággal bíró tápanyagokra is folyamatosan szüksége van. A kellemesen behűtött ivólevek a nyári hőségben épp olyan kellemesek, mint bármely üdítő ital. Hasznuk a vonzó íz és az egészséges tartalom mellett az is, hogy önálló, folyékony táplálékként is fogyaszthatók. Az egészségtudatosan táplálkozóknál komoly trend, hogy este már nem fogyasztanak szilárd táplálékot. Azonban egy pohár energia dús zöldség, vagy gyümölcslé kiváló és legfőképpen ultra könnyű táplálék, ami tökéletesen helyettesítheti a vacsorát.

 

 

 

 

 

A Dr. Steinberger ivólevek tízóraira és uzsonnára is kiválóak! Hiszen nem csak fogyókúrázóknak ajánlott a diéta idején egészséges és vitamindús ivóleveket fogyasztani. Dietetikusok is azt ajánlják, hogy az egészség érdekében napi 5 alkalommal együnk. Azonban ez egyáltalán nem azt jelenti, hogy napi ötször degeszre együk magunkat! A szervezetre kifejezetten jó hatást gyakorol, ha naponta, körülbelül 3 – 3,5 óránként beviszünk valami könnyű, egészséges táplálékot. Ez kifejezetten szolgálja azt, hogy a szervezet ne raktározzon vésztartalékokat, valamint megtartsuk az egészséges egyensúlyt. A reggeli és az ebéd között ilyen könnyű tízórai lehet egy nagy pohár Dr. Steinberger gyümölcslé. Az ebéd és vacsora között, uzsonnára pedig egy pohár zöldséglevet ajánlunk. Megfigyelések szerint ugyan is délelőtt inkább a gyümölcs fogyasztása, délután pedig a zöldség fogyasztása előnyös.

 

 

 

Erősítsd meg az immunrendszered!

 

 

 

Amennyiben ki tudjuk alakítani azt a rendszeres szokást, hogy tízóraira és uzsonnára a Dr. Steinberger ivóleveket iktatjuk be, akkor nem csupán a karcsú vonalakat őrizhetjük meg, hanem az egészségünkért is nagyon sokat tehetünk.

Aki pedig nagyon szeretne egészségtudatosan élni, annak azt javasoljuk, hogy kezdje a napot reggel egy pohár Dr. Steinberger ivólével. Reggeli után válassza tízóraira a Dr. Steinberger gyümölcslevek egyikét. Uzsonnára egyen egy kis biozöldséget, vacsorára pedig a Dr. Steinberger zöldséglevet fogyassza csupán. Így garantáltan nem terheli meg sem a szervezetét, sem a gyomrát Ezzel a napi ritmussal nemcsak az idomaira vigyázhat, hanem a szervezet vitamin, ásványi anyag és energia háztartását is nagymértékben karban tudja tartani.

 

 

 

 

 

 

 

Az egészségtudatosságra nevelni kell

 

 

 

A Dr. Steinberger ivólevek előnye, hogy egészen kis kortól gyermekeknek is adható. Ezért érdemes a napközibe, nyári kirándulásokra is magunkkal vinni az ivólevekből. Régóta tudjuk, hogy a gyermekeink nagymértékben úgy alakítják ki az étkezési szokásaikat, ahogy azt a családban, az őket körülvevő közösségben látják. Ezért van nagy felelőssége a szülőknek és a nevelési, oktatási intézményeknek abban, hogy milyen étkezési szokások kialakulását támogatják? Az egészségtudatosságot érdemes szokássá tenni. Ez kiskorban kezdődhet avval, hogy a gyermek egészen kicsi korától rendszeresen kap gyümölcs és zöldségleveket. Ez azért is könnyű, mert a csöppségek első eledele az anyatej után a gyümölcs és zöldségpüré. Innen csak egy lépés a gyümölcs- és zöldség lé, amikor már a vegyes táplálkozás megengedett. 1 éves kortól szűrt vízzel hígítva adhatók már a Dr. Steinberger ivólevek egyes fajtái gyermeknek is! Amennyiben pedig kialakítjuk az ivólevek fogyasztását fiatal korban a gyermeknél, ezt a szokást megtartva sokkal könnyebben alakítható ki és tartható meg az egészségtudatos életmód. Ennek következtében pedig sokkal könnyebb az egészség megőrzése felnőtt korban is.

 
 

Hogyan őrizzük meg a nyári vitamin bank készletet?

 

Több olyan termék is van, amely kiválóan alkalmas arra, hogy megőrizzük a szervezet vitamin háztartását és erősítsük az ősz közeledtére készülve az immunrendszerünket.

Az immunrendszer támogatására kitűnő megoldás egy vadonatúj termék, az Antioxidánsok.

Az egészségmegőrzés egyik záloga, hogy antioxidánsokkal védjük a szervezetünket. 8 nélkülözhetetlen gyümölcs koncentrátuma piros szőlőlét, almalét, fekete berkenyelét, fekete áfonyalét, gránátalmalét, vörös áfonyalét is tartalmaz. Acerola velő is található az italban. A sokak által kedvelt acerola (barbadoszi cseresznye) magas C-vitamin tartalmú gyümölcs. Emellett káliumot, magnéziumot és A vitamint is tartalmaz, ezért fogyasztása kifejezetten ajánlott. Az Antioxidánsok ivólében található gyümölcsök nagyon magas antioxidáns tartalmúak, ezért jótékonyan támogatják a szervezet egészséges működését.

 
Ezt az ivólevet kifejezetten felnőtteknek ajánljuk.

 

 

 

 

 

Gyermekeknek is ajánlott!

 

 

A Multi-Fit valóban 100 %-ban gyümölcslé. 11 féle bio-termesztésből származó gyümölcsből készült. Mintha az édenkert gyümölcseit innánk. A körte-, alma-, narancs-, maracujalé, banán-, mangó-, sárgabarackvelő, ananászlé, acerolavelő, guavavelő, grapefruitlé, bétakarotin (A-vitamin provitaminja), B1-, B2-, B6-, B12-vitamin, C-vitamin, E-vitamin, niacin, pantoténsav, folsav, biotin összetevőkből készült ital, hozzáadott cukrot nem tartalmaz. Vitamin tartalma miatt, már napi egy pohár fogyasztása fedezi a szervezet vitamin szükségletét.

 

 

 

 

 

A Vitesse Immun túlzás nélkül életenergia generátor. Az egyoldalú táplálkozásból eredő hiánybetegségek megelőzésére kiválóan alkalmas. Érdemes rendszeresen fogyasztani azoknak is, akik megterhelő szellemi, vagy nehéz fizikai munkát végeznek. A stressz betegségek, mentális kimerültség idején is komoly energiapótló forrás.  Olyan fontos anyag bevitelét is megoldhatjuk vele, mint a cink, amit a szervezet nem tud előállítani, sőt tárolni is csak kis ideig képes, azonban az egészségmegőrzéshez egyszerűen nélkülözhetetlen elem.

 

 

Tápláld a szervezeted, idd magad egészségesre!

 

 

Ezekkel az ivólevekkel biztosíthatjuk a szervezet egészséges táplálását, erősíthetjük az immunrendszerünket. A mai felgyorsult életritmusban, magas stressz faktorú munkakörben kifejezetten ajánlott a fogyasztásuk. Nagyon sokan ugyan is napközben nem tudnak elegendő időt fordítni az egészséges táplálkozásra. Azonban a leg rohanóbb életritmusban is lehet az irodánkban egy Dr, Steinberger ivólé. A céges hűtőben bekészített zöldség-, vagy gyümölcslé. A gyermek hátizsákjába is csomagolhatunk egy kis műanyag flakonba Kinderglück ivólevet, sőt az idősebb generációnak is remek erőforrás a Dr. Steinberger ivólé, hiszen ők kevéssé figyelnek már oda a kellő mértékű folyadék fogyasztásra, az egészséges táplálkozásra, vitamin és ásványi anyag bevitelre. Pedig ez minden életkorban létfontosságú.

 

 

 

 

 

 

Állítsd össze a család egészség támogatását!

 

 

Igyuk magunkat egészségesre! A széles palettában minden generáció talál magának kedvére való változatot. A gondoskodó hölgyek pedig, ismerve a családtagok szükségleteit, bármikor összeállíthatják a család számára legkedvezőbb gyümölcs- és zöldség lé kontingenst. Érdemes a heti adagolást megtervezve, egész hónapra előre gondoskodni az ivólevek beszerzéséről. Így mindig kéznél van az egészséges finomság és sosem felejtjük el meginni a napi vitamin és ásványi anyag szükségletet.

 

 

Egészségünkre!

http://www.drsteinberger.hu/