Barion Pixel
Menü
Kosaram

Kaqun Zugló Oxygen Wellness Spa

Banális helyzet, hogy az emberi szervezet számára nélkülözhetetlen oxigén fontosságáról már 1924-ben Dr. Otto H. Warburg német biokémikus nemzetközi szinten publikált. Mi pedig ma, 2021-ben még mindig nem ismerjük a professzionális megoldást, pedig van, létezik, SŐT, magyar származású orvos nevéhez köthető rendszerben megtalálható Budapesten, a14. kerületben, a Telepes utcában.

Gondoltátok volna, hogy az oxigénhiányos állapotra ilyen közel van a megoldás?

Kellemes fürdő, kozmetikai kezelés és ivóvíz várja azokat, akik fiatalodni, szépülni, gyógyulni vagy csupán sejtjeiket „oxigénfröccsel” szeretnék ellátni.

Nem kell hozzá más, csak venni a fáradságot és tenni azért, hogy egészségesek legyünk!

Miénk a döntés, nem érdemes halogatni, hogy meggyőződjünk arról, milyen egyszerű és nagyszerű a megoldás!

Én magam több mint tíz éve találkoztam a Kaqun víz, fürdő és kozmetikumok csodás hatásával, amikor egy nemzetközi orvos konferencián, a Kékgolyó utcai Országos Onkológiai Intézetben bemutatásra kerültek a vízre vonatkozó orvosi kutatási eredmények. A teremben résztvevő szakemberek 90%~a külföldi orvos volt.

Elgondolkodtató a számomra, hogy miért?

Rengeteg pénzt áldozunk arra, hogy vegyszerekkel töltsük meg testünket.

A tiszta oxigén, kedvező áron elérhető mindenki számára.

Itt van sok-sok testi problémára a megoldás, csak élnünk kell vele!

Elhivatottságomat a Kaqun víz mellett az is táplálja, hogy én és csapatom több kampányt vittünk energikusan végig ,fogyasztva az oxigénben gazdag vizet!

Rajta!

Profi szakemberek, szeretettel várják azokat, akik felelősséget vállalnak magukért és hajlandóak TENNI, időt, energiát, pénzt áldozni arra, hogy oxigénnel töltsék fel sejtjeiket!

Évente egyszer-kétszer ivókúraként is kiváló regeneráló rendszer

Tiszta szívvel ajánlom kipróbálásra!

Szeretettel,

Kovács Magdi
Csak a Nőknek Magazin és Női Klub alapító tulajdonos

Mit lehet tudni a KAQUN ZUGLÓ OXYGEN WELLNESS SPA-ról?

Beszélgettünk a KAQUN ZUGLÓ OXYGEN WELLNESS SPA vezetőjével, Veres Andrással.

Vendégeink már az első 50 perces KAQUN fürdő után tapasztalják, hogy a bőrük puha és selymes lesz. Mivel az oxigénszint az öregedéssel csökken a szöveteinkben, fontos, hogy a KAQUN víz rendszeres használata mérhetően 15-25%-kal emeli a szervezetük szöveti oxigén szintjét, fitt immunrendszert és szép bőrt eredményezve. Energikusabbak lehetnek, csökkenhet az „öregség érzés”, jobb általános közérzetük lehet.

Zuglóban már 2007-óta várjuk a Vendégeket, a különleges KAQUN vízzel működő SPA-ban, mint oxigénterápiás KAQUN víz központban, „KAQUN márka üzletben”, ahol hozzáférhető:

  • a KAQUN ital,
  • az egyedi kádfürdő,
  • a kozmetikai Gélek, valamint
  • az oxigénterápiás kozmetikai arckezelés.

Családias légkörben pihenhet, töltődhet fel, nemcsak sportolóknak előnyös a regeneráció során, hanem még kismamáknak is javasolt. A kismamák nagyon félnek a fertőzésektől, de a KAQUN egy infekciómentes wellness lehetőséget kínál számukra is. Az optimális oxigénszint fontos a babának is és a mamának is.

Orvosi tanácsadás is elérhető, Dr. Sasvári Ferenc és Dr. Robert Lyons hozzáértése ad biztonságot a mindennapjainkban.

A KAQUN kifejlesztését PhD. Robert Lyonsnak köszönhetjük. Az Ő kutatásainak témája, az elmúlt húsz év során a sejten belüli energiafelvétel, illetve a hypoxia, azaz oxigénhiány, ami a legtöbb problémának az alapja. A víz több mint 18 éve klinikailag tesztelve van Magyarországon és több külföldi intézményben.

A KAQUN vajon lassítja az öregedés folyamatát is?

Igen. Az öregedést annak is be lehet tudni, hogy egyre kevesebb oxigént tudnak felvenni a szöveteinkben a sejtek.

Ezért nyernek Olimpiát a fiatalok. Hiába tapasztaltabb, rutinosabb egy idősebb versenyző, ha nincs elég oxigén a szöveteiben, nem tud nyerni, nem lehetséges.

Minden KAQUN fürdéssel egy picit vissza tudjuk tolni az öregedés folyamatát. Ez egy igazi anti-aging elmélet. Az a tapasztalat, hogy aki issza a vizet, aki fürdik a vízben, vagy mindkettőt megteszi, annak a sejtjei szépen lassan elkezdenek fiatalodni.

A világ más részein hogyan állnak ehhez az elmélethez?

Tavaly Las Vegasban a KAQUN bemutatkozott az anti-aging konferencián és nagyon pozitív volt a visszhangja. Sok helyen használják külföldön is, többek között a maláj királyi család, de Amerikában, Szingapúrban és Európában is több helyen van már KAQUN fürdő.

Nem csak a járműveinket kell feltölteni üzemanyaggal, hanem a testünket is! Töltse fel sejtjeit oxigénnel nálunk!

Szakembereink, szeretettel állnak rendelkezésre! Jelentkezzenek be most az alábbi elérhetőségen!

Veres András
Kaqun Zugló Oxigen Wellness Spa vezetője
www.kaqun-zuglo.com
+36 1 789 3755
+36 20 529 1158