Barion Pixel
Menü
Kosaram

Rólunk

köszöntünk a piactéren!

A Csak a Nőknek Magazin valódi média innováció, amely úttörőként létrehozott egy olyan megoldást, amiről sok sajtóorgánum még csak álmodik. Nem csak igényes és hasznos tartalommal látja el az olvasóit, hanem idén életre hívta a webplázát, melynek célja, hogy erősítse a hazai és nemzetközi termelőket, gazdaságokat, szolgáltatókat! A fő irány az egészség- és környezettudatosság, azonban ennek ellenére egyáltalán nem vált egyoldalúvá. A populáris hangvétel lehetővé teszi, hogy a mindennapok emberétől a szakmai igényességgel felkészült olvasóig, mindenki megtalálja magának a megfelelő témát, cikket, tanácsot, programajánlót vagy terméket. Hiszen az életmód, az egészségmegőrzés, a divat, a programajánló és a környezettudatosság minden korosztályt érinthet. Nézz körbe virtuális boltunkban és válogass kedvedre, lépj kapcsolatba a szolgáltatókkal! Kellemes nézelődést, jó vásárlást kívánunk!

ismerj meg minket!

Kovács A. Magdolna

Kovács A. Magdolna

PR és marketing szakértő

PR és marketing szakértő, kapcsolat specialista, a Csak a Nőknek Magazin és Klub tulajdonosa. Hazai és nemzetközi tapasztalatokkal rendelkezik, közel 30 éve cégtulajdonos. Sikerének záloga a piackutatás alapú marketing, amivel pontosan bemérhető a célcsoport.

Kovács Lili

Kovács Lili

Kommunikációs szakértő

Nemzetközi PR és marketing tanulmányok folytat. Több éves szakmai gyakorlatának köszönhetően, sok-sok sikeres projekt és rendezvény szervezésében ért el eredményeket. Szakmai munkája mellett a Csak a Nőknek Magazin és Női Klub háziasszonya.