Barion Pixel
Menü
Kosaram

Szakértőink

Jelentkezz te is szakértői csapatunkba és vegyél részt a Csak a Nőknek életében!

Szakértőinkkel rendszeresen beszélgetünk a Női Klub keretei között is, hogy az emberek jobban megismerhessék őket!

Kaqun Zugló Oxigen Wellness Spa
Oxigén nélkül meghalsz!

Kellemes fürdő, kozmetikai kezelés és ivóvíz várja azokat, akik fiatalodni, szépülni, gyógyulni vagy csupán sejtjeiket „oxigénfröccsel” szeretnék ellátni.

Herbaház
Az egészség áruháza

A Herbaház Magyarország meghatározó bio- és reformélelmiszereket, étrend-kiegészítőket és gyógyhatású készítményeket forgalmazó áruházlánca.

Rusznyák-Takács Tünde - Herbow
A mosódiós labda feltalálója, az Öko mosás szakértője

Négy gyermek édesanyjaként, mindennél fontosabbnak tartottam, hogy a családom egészséges életmódot folytasson és ezt a mosásra is kiterjesztettem.

Dr. Boros Szilvia
Sportorvos, táplálkozástudományi szakember

Tizenöt könyv és számos könyvfejezet szerzője. Szakmailag a rendszeres testmozgás, táplálkozás, alternatív gyógymódok egészségfejlesztésben betöltött szerepe, valamint a testtömeg optimalizálás foglalkoztatja.

Mester Attila
Apjafia

Egy elhivatott tanár meg akarja osztani veled a tudását, ezért jött létre az Apjafia oldal. Fogadd szeretettel tőlem az 1000 MESTER tippeket!

Simon Gabriella
AVON, Szépülj Velem!

30 év alatt nagyon sok Hölgyet ismerhettem meg. Ami mindegyikükben közös volt, az a változtatás keresése. Mert mindenkinek kellett valami más.

Diaconescu Gabriella
Rajtam keresztül

Ha leülnél velem beszélgetni, hamar rájönnél, hogy nyitott és közvetlen vagyok. Sőt, garantáltan villámgyorsan megtalálnánk a közös nevezőt.

Lénárt Gitta
A vegán életmód képviselője

Küldetésemnek érzem megmutatni az embereknek a természetes táplálkozás gyógyító hatását, szépségeit, konyhai fortélyait, saját tapasztalásaimat.

Sipos József
Növénydoktor

Mottóm: Szeresd az embert, légy alázatos a termőföld iránt, élj a hivatásod talentumaival a jó cél és a fejlődés érdekében!

Busch-Turcsányi Éva
Természettudományok docense

Ma már, a természettudományok docenseként tisztán látom, képviselem és alkalmazom azokat a tudásokat, amelyekkel számos problémát meg tudunk oldani.

Szabó József
Komplex zöld-Mérnöki szolgáltatás

“Úgy érezzük, hogy amit teszünk, az csak egy csepp a tengerben. De anélkül a csepp nélkül azonban sekélyebb volna a tenger.”

Hegyi Ildikó
Kineziológus, természetgyógyász

A kineziológia egy olyan terápiás módszer, amely gyökeresen megváltoztatta az életemet. A ’90-s évek elején kezdődött egy agykontroll tanfolyamon. Itt hirdették Carol Ann Hontz, amerikai kineziológus előadását.

Marosán Angelika
Spirituális tanító

Spirituális tanító, életvezetési tanácsadó, tradicionális jógaoktató, 3 diplomás mérnök vagyok.

Dr. Kovács Emőke
Történész, Balaton-kutató

Magyar-történelem szakos tanárként végeztem, történettudományból doktoráltam az ELTE-n és a Balaton mellett nőttem fel. Mind a történelem, mind a Balaton életem meghatározó részévé és egészévé vált.

Koletán Gergely
ChiliYard

Mi, a Chiliyardnál szeretnénk ezeknek a paprikáknak a sokszínű és ízű világát egy kicsit közelebb hozni hozzátok, kézzel készített chilis termékeinkkel...

Kovácsné Mayer Judit
Természetgyógyász

Természetgyógyász, szellemi gyógyító vagyok. Parapszichológusként a természetes alternatív gyógymódokkal foglalkozom. Kb. 15 éve ismerkedtem meg egy energiával a Reikivel-vel.

Anni Pastor
Divattervező

A megjelenés és önkifejeződés egyre több országban nagy hangsúlyt kap. Ez a divattervezők kreativitásában is megjelenik, hiszen a ruha is egy önkifejező forma.

Eszterhai Katalin
Szeretném majd elmondani: szerettem

Különös dolog a szeretet. Amikor fiatalok vagyunk, még tudunk magától értetődő módon, őszinte szívvel szeretni, de ahogy múlnak az évek, egyre inkább elfáradunk és bezárkózunk...

Dr. Marczi Erika
Földhözragadt pénzügyek

Szűkebb és tágabb környezetemben látom, mennyi információ hiányzik a mindennapi életvitelhez úgy a fiatalok, mint a régebb óta fiatalok körében.

Kautzky-Szemők Adrienn
Természetgyógyász, reflexológus

Okleveles agrármérnökként már az egyetemen örök szövetséget kötöttem a gyógynövényekkel, de általában mindent tisztelek és szeretek ami él. Állatot, növényt és az embereket…1998 óta foglalkozom grafológiával.

Szigeti Erzsébet
Életvezetési trainer

NEM GYÓGYÍTOK, hanem felrázok, megbotránkoztatok, elgondolkodtatok, felébresztek embereket, hogy TENNI kell MAGUKÉRT, melyet csak ők tudnak, ha kell, az ÉN segítségemmel.

Szilvásy Judit
Feng Shui szakértő

A Budapesti Műszaki Egyetem Mérnökkarán végeztem. A Feng Shuival már 1996 óta hivatás szerűen foglalkozom. Eredeti forrásból, kínai nagymesterektől tanultam.

Sándor Gy. Zsolt
Műszaki cikkek

Mindig is érdekelt a technika, gyerekkoromban a bonyolult játékok kötöttek le, amiket “kezelni” kellett. Aztán eljött a szétszedési és a tanulmányozási időszak.

Nemes Gábor
Biogazda

A Nemes ÖkoGazdaság legfőbb célja, hogy egészséges alapanyagokat biztosítson a háztartások részére. A sok munkával járó bio-zöldség termelés maga az életünk.