Barion Pixel
Menü
Kosaram

Könyvek

Könyvek
Az olvasás soha nem megy ki a divatból! Válogass Partnereink könyveiből, fejleszd magad, szerezz újabb ismereteket a nagy világból!
Balatoni Impressziók
Kovács Emőke: Balatoni impressziókE könyvben a balatoni lelket kívántam megragadni. Lapjain olyan sorsok sorakoznak, amelyek szorosan összefonódtak a tóval, az itt bemutatott helyszínekből kirajzolódik az emb..
4 500 Ft
Nettó ár:4 500 Ft
Borzák Tibor: Cigánylélek
Bahget Iskander fotói • (Még) élő hagyományok • Kalapos Zoli világa A csavaros észjárású Bánom a saját népét árulta el, ezért a cigány bíróság, a ro..
4 990 Ft
Nettó ár:4 990 Ft
Eszterhai Katalin: Angyalok pórázon
Lélekgyógyító kutyanaplóEszterhai Katalin új könyvében négylábú társaink szemüvegén keresztül láthatjuk s szerethetjük meg önmagunkat. Az állatok elméjének, intelligenciájának és gondolatainak kutatása már évszázadok óta foglalkoztatja az emberiséget. Számtalan tudományos kísérlet, tanulmány s..
4 950 Ft
Nettó ár:4 950 Ft
Firkák a harmadik évezred hajnalán
„Egy szerző; két, vagy még több könyv, ez nem ritka, de két szerző és egy könyv, ez már ritkább, de érdekes. Miért jelentett meg két teljesen más hivatást betöltő, más nemű, és más országban élő személy, egy közös könyvet, mi ennek az értelme, a célja? A kérdés logikus, de mindjárt tisztázom...
1 990 Ft 4 990 Ft
Nettó ár:1 990 Ft
Juhász Veronika - Párválasztások Rejtelmei
Párválasztáskor egy nagyot lépünk az ismeretlenbe. Ezzel kockázatot is vállalunk.Hőseim a választottjukért keményen küzdöttek, taktikáztak vagy csak a szerelem ősi bűvölete vitte magával őket.Nagyszüleink, szüleink, magunk és gyermekeink is lehetnének a történetek szereplői, akiket az..
4 850 Ft
Nettó ár:4 850 Ft
Nagy Alex: Lelkek harca
A könyv lapjain újra életre kel a 80-nas évek világa. Ha nosztalgiára szottyant kedved, akkor helyesen teszed, ha a kezedbe veszed a könyvet. Találsz majd szenvedélyes hölgyeket, karakán férfiakat. Találsz szerel..
4 390 Ft
Nettó ár:4 390 Ft
V. Kulcsár Ildikó: Ecet és méz
Ecet és méz – ritka találó cím a könyvnek, amely nem másról, mint az életről kíván szólni. „Olyan vékulcsárosan”. Benne is van fehérenfeketén, ami a mai édes-keserv..
3 290 Ft
Nettó ár:3 290 Ft
MESTERÁPIA - Szeress felelősséggel
Elég a problémákból? Válj önmagad pszichológusává, hogy boldog családban élhess! Egészségben és harmóniában, a pároddal újra szerelemben és felelőss&ea..
5 000 Ft 5 990 Ft
Nettó ár:5 000 Ft
MESTERÁPIA - Mester csomag
A Mester csomag tartalma: könyv, 60 perc konzultáció, párterápia, önfejlesztésMiért írtam meg ezt a könyvet?Rengetegen küzdenek azokkal a problémákkal, amikkel én a betegségem előtt.Ha tudnák az emberek, milyen gyakorlatok segítenek abban, hogy békében élhessenek önmagu..
9 990 Ft 14 990 Ft
Nettó ár:9 990 Ft
MESTERÁPIA - Ezermester csomag
Az Ezermester csomag tartalma: könyv, 15 perc online konzultáció, 60 perc konzultáció, párterápia, önfejlesztés, motiváló mobil háttérképMiért írtam meg ezt a könyvet?Rengetegen küzdenek azokkal a problémákkal, amikkel én a betegségem előtt.Ha tudnák az emberek, milyen ..
17 990 Ft
Nettó ár:17 990 Ft
Tételek: 1 - 10 / 10 (1 oldal)