Csapatunk nagy fába vágta a fejszéjét!

Elhatároztuk, hogy rendszeresen sportolni fogunk…

Nagy lelkesedéssel ugrottunk bele a majdnem ismeretlenbe, hiszen eddig nem igazán volt időnk arra, a karantén vége óta, hogy magunkkal is foglalkozzunk. De most ezen változtatunk és rendíthetetlenül elindultunk az életmódváltás felé, kezdve az edzőteremmel való barátkozással…

Ebben segítségünkre sietett a Springday Health Club teljes csapata is!

Következzék egy rövid élménybeszámoló, némi öniróniával megfűszerezve!

Esős, borús nap volt, de ez nem szegte a kedvünket abban, hogy elinduljunk este munka és a számtalan megbeszélés után az edzőterembe.

Jó, azért őszintén be kell valljuk, hogy nem az edzőterem súlyai, gépei csábítottak minket, hanem az utána következő megszámlálhatatlan szauna, a pezsgőfürdő és a medence, melyeket mesebeli hangulatvilágítás kísért…

Na de térjünk vissza az elejére…

Megérkeztünk nagy lelkesedéssel és már rohantunk is az öltözőbe, hogy e nemes alkalomra vásárolt új edzőruhánkat felavassuk!

Springday egy fantasztikus hely a sportolni, kikapcsolódni vágyóknak! Hatalmas területen, exkluzív környezetben alakulhat és szépülhet az ember, divatos türkiz és kellemes ezüst szürke színekben. Az edzők és a kiszolgálás mind barátságos és közvetlen. Az edzőtársak intelligens, kulturált emberek! Egy különleges gépezet van elhelyezve a terem közepén, amely a „Milon” névre hallgat. Ez kifejezetten kedvezett főnökünknek, Magdinak, mert kiszámítható az ideje, hiszen a teljes edzést 36 perc alatt lehet elvégezni.

3-2-1-irany-az-edzoterem2

De kezdjük a bemelegítéssel…

Kezdetben 5 perc gyors séta a futópadon, gondoltuk könnyű lesz… Tévedtünk…

Csak úgy kapkodtuk a levegőt és nevetve jegyeztük meg, hogy bizony puhányak vagyunk… Sebaj, majd megerősödünk!

Az 5 perc gyors séta után jöhetett a Milon gépezet. Ennek a rendszernek az a különlegessége, hogy a teljes testet megmozgatja csupán 36 perc alatt, az aktuális állóképességünknek megfelelő terhelésekkel. Szuper, ezzel a személyi edző is kipipáva!

7 db gépet használtunk, a megadott sorrendnek megfelelően, használati utasítás volt, így a technikába se buktunk bele.

Elkezdtük hát a barátságunkat erősíteni a kedves Milonnal.

3-2-1-irany-az-edzoterem1

Tökéletesen „szenvedtünk”, de tudtuk, hogy megéri a fáradságot, hiszen a teljes testünk át lett mozgatva, szabályosan. Személyi edző ára megspórolva, szuper! Irány a pláza egy jutalom cipőért… Comb, popsi, has, kar és még kardió edzés is volt. Az edzés végére szuper erősnek nem igazán éreztük magunkat, de ez van, majd legközelebb utolérjük Superman-t a fellegekben, kitudja, lehet feleségül is kéri valamelyikünket…

Amint végeztünk az edzőteremben szinte fénysebességgel repültünk a szaunák, medencék irányába.

Kezdtük az aromaterápiával, az ördög szaunával, de még a tengeri levegős szaunát is igénybe vettük, majd jöhetett a relax szoba kellemes citromfű illattal és nyugtató zenével.

3-2-1-irany-az-edzoterem4

Természetesen a medence és a pezsgőfürdő sem maradhatott el a lazítás végéről.

3-2-1-irany-az-edzoterem4

Közben azért néhány stratégiai megbeszélés is zajlott, újabb ötletek születtek, melyekről hamarosan Te is olvashatsz majd a weboldalainkon!

Csoda jó volt egy kicsit relaxálni a kőkemény edzés után!

Nagy szeretettel ajánljuk Neked is. Gyere velünk, hogy szépüljünk együtt! Írj, szólj és megszervezzük!

Relaxálj, töltődj fel, törődj magaddal is, mert megérdemled!

A Springday csapatának és vezetőségének pedig, köszönjük ezt a csodás lehetőséget, jövő héten folytatjuk!