Barion Pixel
Menü
Kosaram

Család

Csak a Nőknek Magazin 2023. máj. 10. 0 42
A rákból felépülve én lelkileg is újjászülettem.Második születésnapomat onnan számolom, amikor elolvastam ezt a gondolatot:AZT ADOD A GYERMEKEIDNEK, AMI TE VAGY!Azóta sok ilyen erős mondattal találkoztam és váltam tőlük jobb emberré, jobb társsá és j..
Csak a Nőknek Magazin 2023. márc. 09. 0 192
Várakozás A tanácsadónk május 23-án ismertette velünk a TEGYESZ alkalmassági vizsgálatának eredményét.  Igen, alkalmasnak találtak bennünket az örökbefogadásra. Sőt nem is csupán egy, de akár két 1,5 és 5 év közötti kisgyermek fogadásra is megkaptuk ..
Csak a Nőknek Magazin 2023. márc. 08. 0 83
Hogyan vált nemzetiből, nemzetközivé?Az 1850-es években New Yorkban a textilipar munkásnői béremelésért tüntettek és a jobb munkakörülményekért, sikerrel. Ezt a napot ünnepelték a saját hazájukban. Később az 1910. II. Internacionálé (Nemzetközi Munká..
Csak a Nőknek Magazin 2023. márc. 01. 0 129
A nők szerepe életünkben, és ezt akár szakrálisan, vagy modern materialista, tudományos felfogásban szemléljük- elsősorban az anyaság és az ezzel járó rengeteg probléma keretében szélesedik ki. Tudom, most sokan talán háborognak, hiszen a nők, társad..
Csak a Nőknek Magazin 2023. febr. 13. 0 68
Bevallom a magyar hagyományokkal nem rendelkező, külföldi ünnepekkel hadilábon állok. Mondhatni maradi vagyok, már ami legalábbis az ünnepeket illeti. Elutasítom a halloweeni bohóckodást, és például rettenetesen zavar az is, hogy a sok-sok amerikai f..
Csak a Nőknek Magazin 2023. febr. 04. 0 181
SZERKESZTI: AZ OLVASÓ ÉS V. KULCSÁR ILDIKÓÍró, újságíró, tanár, párkapcsolati mediátor. Öt gyereket nevelt fel a férjével, hét unoka nagymamája, de ez kevés számára, hiszen az a mániája, hogy derűvel és őszinteséggel kell oldani a hozzá fordulók ezer..
Csak a Nőknek Magazin 2023. jan. 28. 0 176
A fiatal nő rendhagyó módon korán ébredt szombaton. Kitárta az ablakot és beleszagolt a nyár hajnali hűvös, virágillatú levegőbe. Nyugtalan volt. Szerencsére a kisszobában ötéves fia még mélyen egyenletesen lélegzett. A tegnapi születésnapi zsúron, h..
Csak a Nőknek Magazin 2023. jan. 27. 0 1193
Honnan tudhatjuk, hogy megrekedtünk egy se veled se nélküled kapcsolatban? Mi okozza? És ami fontos, hogyan akadályozhatjuk meg, hogy ez megtörténjen ? Honnan tudhatjuk, hogy megrekedtünk egy se veled se nélküled kapcsolatban? Mi okozza? És ami fonto..
Csak a Nőknek Magazin 2023. jan. 25. 0 2312
Anya csak egy van. Mindenkinek. S ha az én anyósom a férjem anyukája, akkor hogyan is haragudhatnék rá? Keserédes viszony fűz az anyósomhoz. Mondjuk inkább keserű, mint édes. Olyan a kapcsolatunk, mint egy jó erősre főzött presszó kávé, amihez tej ne..
Csak a Nőknek Magazin 2023. jan. 15. 0 242
Mostanában sokat gondolkoztam azon, hogy mi is a dolga annak, akit a szeretet nagykövetének választanak, merthogy engem a Csak a Nőknek Női Klub tagjai felruháztak a „szeretet nagykövete” ranggal. Megtisztelő és egyben felelősségteljes méltóság, tisz..
Csak a Nőknek Magazin 2023. jan. 11. 0 244
SZERKESZTI: AZ OLVASÓ ÉS V. KULCSÁR ILDIKÓÍró, újságíró, tanár, párkapcsolati mediátor. Öt gyereket nevelt fel a férjével, hét unoka nagymamája, de ez kevés számára, hiszen az a mániája, hogy derűvel és őszinteséggel kell oldania a hozzá fordulók eze..
Csak a Nőknek Magazin 2022. nov. 09. 0 1843
A rákból felépülve én lelkileg is újjászülettem.Második születésnapomat onnan számolom, amikor elolvastam ezt a gondolatot:AZT ADOD A GYERMEKEIDNEK, AMI TE VAGY!Azóta sok ilyen erős mondattal találkoztam és váltam tőlük jobb emberré, jobb társsá és j..
Csak a Nőknek Magazin 2022. nov. 02. 0 1150
Ki ne hibázott volna az élete során? Ilyen ember valószínűleg nincs is…Már gyerekkorunkban mennyi hibát követünk el ahogy növünk fel, miközben sorra tanuljuk azt, hogy miképp lehetne jól csinálni, vagy miképp lehetett volna jól csinálni. Nincs oly em..
Csak a Nőknek Magazin 2022. nov. 01. 0 166
Álldogál az öreg juhász a messzeségbe bámul,görbe botjára támaszkodva tűnődik céltalanul.Várja, hogy az akol mögül hű társa felé rohan,barna gombszemében büszke örömfény csillan.Bodri bizton őrzi a nyájat már tíz éve lankadatlan.Szívéhez nőtt ez a lo..
Csak a Nőknek Magazin 2022. okt. 21. 0 387
A panaszkodás manapság népbetegség, jobban fertőz, mint a covid, és tartós rossz közérzetbe taszít. Sokan ebben a „kórban” vergődik végig az életüket. Ezért érdemes róla megtudni pár fontos dolgot. Lehet nem is tudod, hogy fertőzött vagy, és rossz ha..
Csak a Nőknek Magazin 2022. okt. 18. 0 285
Extrovertált ember vagyok, hatalmas szívvel, nagy lelkiismerettel és jelentős közléskényszerrel. Ennek a keveréke pedig egy elég transzparens személyiséget eredményez. Nagyon ritka, hogy problémát jelentene számomra az őszinteség, sőt általában az ok..
Csak a Nőknek Magazin 2022. szept. 19. 0 736
SZERKESZTI AZ OLVASÓ ÉS V. KULCSÁR ILDIKÓÍró, újságíró, tanár, párkapcsolati mediátor. Öt gyereket nevelt fel a férjével, hét unoka nagymamája, de ez kevés számára, hiszen az a mániája, hogy derűvel és őszinteséggel kell oldania a hozzá fordulók ezer..
Csak a Nőknek Magazin 2022. szept. 16. 0 604
A rákból felépülve én lelkileg is újjászülettem. Második születésnapomat onnan számolom, amikor elolvastam ezt a gondolatot:AZT ADOD A GYERMEKEIDNEK, AMI TE VAGY!Azóta sok ilyen erős mondattal találkoztam és váltam tőlük jobb emberré, jobb társsá és ..
Tételek: 1 - 18 / 201 (12 oldal)