Barion Pixel
Menü
Kosaram

Tippek, tanácsok

Csak a Nőknek Magazin 2023. jún. 01. 0 24
Az életünk során mindannyian vágyakat érzünk és tetteket hajtunk végre. De vajon van-e összefüggés a tetteink és vágyaink között? A válasz igen, és ebben a cikkben felfedezzük az ember tetteinek és vágyainak összefüggését, és megvizsgáljuk, hogyan se..
Csak a Nőknek Magazin 2023. máj. 29. 0 33
Kedves Barátnőm,Májusban a virágok kinyílnak, a természet újjáéled, és úgy gondolom, hogy ez az ideális időszak arra, hogy Te is megerősítsd önbizalmadat és kibontakozz a saját szépségedben. Tudom, hogy az önbizalom néha kihívások elé állít bennünket..
Csak a Nőknek Magazin 2023. máj. 26. 0 96
Meggazdagodni – gazdagságIdén is megjelent a 100 leggazdagabb magyar listája, ami nem hatni nem tud az emberekre. Ki bevallja, ki pedig titkolja, hogy kérdéseket fogalmaz meg magában, hogy számára mi is a gazdagság? De mi a gazdagság? Az értelmező sz..
Csak a Nőknek Magazin 2023. máj. 04. 0 71
A Szupermenta program rendhagyó felmérésében a háztartások egy gyakorta használt terméke a „tejszín”, vagyis a főző- és habtejszínek, illetve ezek helyettesítő termékei kaptak főszerepet.Szupermenta, a Nébih termékteszt programjaA Szupermenta a Nemze..
Csak a Nőknek Magazin 2023. ápr. 29. 0 116
Fontos, hogy érezd mikor jött el az idő, hogy elkezdj komolyabban foglalkozni a bőröd ápolásával. Fel kell ismerned mikor érdemes a korodnak, illetve a bőröd igényeinek is megfelelő olyan készítményeket elkezdeni használni, amelyek hozzásegítenek a b..
Csak a Nőknek Magazin 2023. ápr. 26. 0 122
Az Európai Unió élelmiszer- és takarmánybiztonsági riasztási rendszere (Rapid Alert System for Food and Feed, RASFF) azért jött létre, hogy gyors információcserét biztosítson a tagállamok közt azokban az esetekben, amikor felfedeznek egy egészségre n..
Csak a Nőknek Magazin 2023. ápr. 25. 0 137
Már régóta tudjuk, hogy nem szabad minden tojást egy kosárba tenni. Életünket különböző kockázatok kísérik, ezek kivédésére, kordában tartására szolgál a diverzifikáció. Így van ez a vagyonképzéssel, a meglévő vagyonok megőrzésével és a befektetésekk..
Csak a Nőknek Magazin 2023. ápr. 23. 0 214
Mindenkinek van saját hangja, egyéni éneke és egyedi tánca. Tánc minden mozdulatsor, ami bennünk, belőlünk születik. Mozdulatainkban ott van pillanatnyi állapotunk éppúgy, mint megtestesült élettörténetünk. S ott van a felfedezés, illetve a változtat..
Csak a Nőknek Magazin 2023. ápr. 22. 0 148
"Ha anya jól van, mindenki jól van!" – a mottónkkal már nem árulunk el nagy újdonságot nektek, hiszen tudjátok, mi azért vagyunk, hogy jól legyetek, s azt is hirdetjük, hogy egy család az anyától funkcionál, ahhoz pedig, hogy minden flottul menjen az..
Csak a Nőknek Magazin 2023. ápr. 20. 0 122
A Kiváló Minőségű Élelmiszer (KMÉ) védjegy jelenleg az egyik legmagasabb szintű elismerés Magyarországon az élelmiszerek viszonylatában. Olyan nemzeti minőségrendszer, amelyet az Európai Unió is hiteles minőségi tanúsítványként ismer el. A KMÉ-védjeg..
Csak a Nőknek Magazin 2023. ápr. 17. 0 141
Az egyik oka annak, hogy a chili paprikák világa elvarázsolt és rabul ejtett az a változatosság. Színtől, formától, íztől, csípősségtől függően több ezer fajta chilit termeszthet az ember. Vannak egészen enyhe ízű chilik, citrusos, sőt gyümölcsös hat..
Csak a Nőknek Magazin 2023. ápr. 07. 0 211
Citrom helyett limonádé, azaz nincs francia film egy csepp bánat nélkül, mégsem vidít fel semmi annyira, mint ezek a keserédes alkotások. Mikor felmerült a gondolata, hogy filmajánlót írjak a magazinnak, akkor megvallom először kicsit elbizonytalanod..
Csak a Nőknek Magazin 2023. ápr. 07. 0 104
A húsvét a kereszténység legnagyobb ünnepe, de a valláson kívül a tavaszvárás, a tavasz eljövetelének ünnepe. A sonka és a tojás elmaradhatatlan alkotója a húsvéti menünek. Ezeket még a fogyókúrázóknak sem kell kihagyni, mivel a nem zsíros főtt sonka..
Csak a Nőknek Magazin 2023. ápr. 05. 0 76
Elterjedt húsvéti szokás, hogy a húsvéti nyúl csokoládét hoz a gyereknek, s azt a lakásban, vagy a ház körüli kert titkos pontjain rejti el. A gyerekek többsége persze nem tud annyi csokit összeszedni a tulipánlevelek közül, amivel ne tudna megbirkóz..
Csak a Nőknek Magazin 2023. ápr. 04. 0 73
Közeledik a húsvét, a böjt vége, a nagy lakomák, s persze a sonka vásárlás időszaka. A legtöbb családban ez a tradicionális étel az ünnepi asztal dísze, ezért hát nem mindegy, hogy milyen minőségű sonkát vásárol az ember! Az alábbiakban egy hentes és..
Csak a Nőknek Magazin 2023. ápr. 04. 0 149
Érdemes-e manapság, ingatlanértékesítésben, vásárlásban gondolkodni avagy stagnál-e a magyar ingatlanpiac?Jelenleg a közhangulat az országban, elég pesszimista, minden tekintetben, nem kivétel ez alól az ingatlanpiac sem. Amióta az emberiség bármilye..
Csak a Nőknek Magazin 2023. ápr. 03. 0 62
Ha lúd, akkor legyen kövér, ha ünnepelünk, akkor dekoráljunk is. Kezdjük mindjárt a bejárati ajtónál. Aki egy kicsit is ügyes, maga készítheti el ezeket a dekoratív húsvéti ajtókoszorúkat, azonban már az üzletekben is kapható néhány mutatós darab.  E..
Csak a Nőknek Magazin 2023. ápr. 03. 0 170
Az emberek nagy része elteszi későbbi fogyasztásra a megmaradt ételt – ami kiváló lépés a pazarlás csökkentésére. Az otthon készített és elfogyasztott élelmiszerek esetén a biztonságos kezelés mindenkinek saját felelőssége, és a maradékok tárolása rá..
Tételek: 1 - 18 / 533 (30 oldal)