Barion Pixel
Menü
Kosaram

Életmód

Csak a Nőknek Magazin 2023. jún. 01. 0 24
Az életünk során mindannyian vágyakat érzünk és tetteket hajtunk végre. De vajon van-e összefüggés a tetteink és vágyaink között? A válasz igen, és ebben a cikkben felfedezzük az ember tetteinek és vágyainak összefüggését, és megvizsgáljuk, hogyan se..
Csak a Nőknek Magazin 2023. máj. 31. 0 24
Kánikula kertészkedés, avagy hogy éljük túl a kertben a nagy nyári melegben. Itt a nyár! Ennek májusban még nagyon örül mindenki, 20-25 esetleg 30 fokban még a szebbik, barátságosabb arcát mutatja a természet. Nagy örömmel nyírjuk a füvet, lelkesen p..
Csak a Nőknek Magazin 2023. máj. 29. 0 35
Kedves Barátnőm,Májusban a virágok kinyílnak, a természet újjáéled, és úgy gondolom, hogy ez az ideális időszak arra, hogy Te is megerősítsd önbizalmadat és kibontakozz a saját szépségedben. Tudom, hogy az önbizalom néha kihívások elé állít bennünket..
Csak a Nőknek Magazin 2023. máj. 12. 0 66
Készüljetek a tavaszra drRiedl termékekkel! Mutatjuk a tavaszi megújulás lépéseit!Megérkezett a jó idő, reméljük már nem gondolja meg magát az időjárás és nincs visszaút a télbe. Ti hogyan készültök a nyárra és a jó időre? Összeszedtünk néhány dolgot..
Csak a Nőknek Magazin 2023. máj. 08. 0 73
A fák és a virágok illatos pompázása nem csak minket vonz egy kellemes sétára a parkba, hanem zümmögő, dolgos méhek seregnyi hadát buzdítja szorgos munkára az évnek ebben az időszakában. A méznek valóban minden cseppje arany, ezért a Nébih Maradék né..
Csak a Nőknek Magazin 2023. máj. 07. 0 529
Egyszer volt, hol nem volt, volt egyszer egy covid járvány és egy „maradj otthon „ felhívás. Ez bizony nagy gondot jelentett a közösségi tánc életében is leginkább az abban résztvevő táncosok számára. Addig mindenki azt szajkózta, hogy menjél -menjél..
Csak a Nőknek Magazin 2023. ápr. 29. 0 117
Fontos, hogy érezd mikor jött el az idő, hogy elkezdj komolyabban foglalkozni a bőröd ápolásával. Fel kell ismerned mikor érdemes a korodnak, illetve a bőröd igényeinek is megfelelő olyan készítményeket elkezdeni használni, amelyek hozzásegítenek a b..
Csak a Nőknek Magazin 2023. ápr. 28. 0 111
"Minden a fejben dől el""Gondolatunk teremtő ereje""Lépj ki az elméd börtönéből.”Ismerjük ezeket a mondásokat. Soha nem látott bőségben él a világ egy része, míg sokan éheznek. A civilizáció és ez a bőség eltávolította az emberek többségét a természe..
Csak a Nőknek Magazin 2023. ápr. 23. 0 214
Mindenkinek van saját hangja, egyéni éneke és egyedi tánca. Tánc minden mozdulatsor, ami bennünk, belőlünk születik. Mozdulatainkban ott van pillanatnyi állapotunk éppúgy, mint megtestesült élettörténetünk. S ott van a felfedezés, illetve a változtat..
Csak a Nőknek Magazin 2023. ápr. 20. 0 122
A Kiváló Minőségű Élelmiszer (KMÉ) védjegy jelenleg az egyik legmagasabb szintű elismerés Magyarországon az élelmiszerek viszonylatában. Olyan nemzeti minőségrendszer, amelyet az Európai Unió is hiteles minőségi tanúsítványként ismer el. A KMÉ-védjeg..
Csak a Nőknek Magazin 2023. márc. 10. 0 214
Az idő múlása és így az öregedés egy nem megállítható folyamat. Ellenállni felesleges, ellenben sokat tehetünk azért, hogy ezt a folyamatot amennyire tudjuk lelassítsuk. Lehet jól öregedni (=“well-aging), odafigyelve a testünkre és a bőrünkre, támoga..
Csak a Nőknek Magazin 2023. márc. 07. 0 169
Bár már hivatalosan elkezdődött a böjti időszak, azért érdemes körül  járni a böjttel kapcsolatos szokásokat, illetve nézeteket. Maga a szó, hogy böjt azt jelenti, hogy tartózkodás az evéstől, ivástól és valamilyen tevékenységtől. Időtartama változó,..
Csak a Nőknek Magazin 2023. márc. 03. 0 172
Sokszor hallottam már másoktól, hogy nekik saját útjuk van a boldogsághoz és ezt azzal a gondolattal támasztják alá, hogy mindenkinek saját útja van oda.Van, amiben a boldogtalan ember a legbiztosabbEbben nem is lenne semmi különös, ha leginkább nem ..
Csak a Nőknek Magazin 2023. febr. 27. 0 1642
“A zene az emberek egyik felének élelem, a másik felének orvosság”LukianoszMiért is kell a zene és a tánc?Táncolunk, ha boldogok vagyunk, táncolunk, ha szomorúak vagyunk, táncolunk örömünkben, táncolunk bánatunkban, táncolunk egyedül, táncolunk együt..
Csak a Nőknek Magazin 2023. febr. 24. 0 185
Életünk során gyakran kerülünk a gondolatok és az érzések közötti választás csapdájába. Sokszor nehéz választani a logikus érvek és az érzelmek által sugallt megoldások között. Amikor főleg az eszedre hallgatsz, akkor racionális vagy – ha elsősorban ..
Csak a Nőknek Magazin 2023. febr. 23. 0 131
Ha szakrálisan gondolkodunk, akkor tudomásul vesszük, hogy a Mindenható, vagy a teremtő Isten, azon a bizonyos hatodik napon, mikor már mindent megalkotott, létrehozott, úgy érezte valami hiányzik, műve nem teljes, hiszen azt a sok csodát, gyönyörűsé..
Csak a Nőknek Magazin 2023. febr. 21. 0 112
A sorsunk kovácsai valóban mi vagyunk, csak talán nem úgy ahogy gondolnánk!Minden, ami rezeg - azaz mozog - él. Rezgése van a tárgyaknak, az otthonunknak, az épületeknek, amiket magunk köré emelünk, a testünknek, az érzéseinknek. Mindennek van egyfaj..
Csak a Nőknek Magazin 2023. febr. 16. 0 92
A szív, az ér fal, a vérképzés és a vértisztítás természetes segítői.Galagonya (Grataegus)A galagonyát már többszáz éve ismeri a természetgyógyászat, mégis csak 2019 -ben lett az év gyógynövénye Németországban. Különösen a növény levelének és virágán..
Tételek: 1 - 18 / 776 (44 oldal)