Barion Pixel
Menü
Kosaram

Otthon

2023. márc. 26. 0 96
Állítjuk, ami azt jelenti, hogy szinte bármilyen felület, ami festékből elkészíthető, azt az OIKOS anyagaiból létre lehet hozni. A díszítő festések reneszánszát éljük. A megtévesztésig hasonló hatást érünk el, lényegesen egyszerűbben és gazdaságosabb..
Csak a Nőknek Magazin 2023. márc. 18. 0 221
Amennyiben egy új konyhán, vagy a régi átalakításán gondolkodunk, érdemes néhány dolgot figyelembe venni. Alapkérdés, hogy hány fős a család, milyen bevásárlási és főzési szokásaink vannak. Ebből kiderül, hogy mennyi tárolóhelyre van szükségünk. Ide ..
Csak a Nőknek Magazin 2023. febr. 23. 0 91
Milyen az ideális konyha, miként tudjuk a legtöbbet kihozni akár a legkisebb étkezőből, és vajon mely dizájntrendek a legnépszerűbbek most a konyhai kis- és nagygépek világában? A Budapest Arénában március 3-5. között megrendezésre kerülő 13. Konyhak..
Csak a Nőknek Magazin 2023. febr. 08. 0 186
A díszpárnának pusztán esztétikai és kényelmi szempontja van? Nos, szerintünk mindezeken túl visszaadja a lakás tulajdonosának stílusát, lelkét és szellemiségét is.A díszpárnák megváltoztatják a kanapé, sőt az egész szoba hangulatát. Nemcsak a kényel..
Csak a Nőknek Magazin 2022. okt. 19. 0 234
A hideg hajnaloknak köszönhetőn már elkezdődött a levélhullás, aminek a gondos és tudatos kertészek nagyon örülnek, mivel a falevelek, az ágak, a növényi maradványok komposztálása fontos lehet majd tavasszal. Azzal fel tudjuk gyorsítani a lebomlási f..
Csak a Nőknek Magazin 2022. szept. 15. 0 366
Érezzük jól magunkat, érezzük komfortosan magunkat!Ez az életterünk minőségétől is nagyban függ... Legyünk akár otthonunkban, az irodában, vagy dolgozzunk gyártósoron, belső tereink szigetelése láthatatlanul végzi a dolgát, jól, rosszul vagy közepese..
Csak a Nőknek Magazin 2022. szept. 14. 0 319
A nagy matekHa megengeditek, kis kitérőt tartanék a történetünk viszonylag kronologikus elregélésében, s ezt a bejegyzést egy aktuális kérdésnek szentelném.Megéri-e ilyen takarmány és energia árak mellett állatot tartani, kertészkedni, egyáltalán bár..
Csak a Nőknek Magazin 2022. szept. 06. 0 282
A nyárutóján nagyon sok tennivalónk és egyben örömünk is van, mert ilyenkor kell „nagytakarítani” és betakarítani is egyben a kertben.Szeptemberben elkezdhetjük az elvirágzott, elszáradt (legtöbbször már kór- és kárképletektől is bőven hemzsegő) eszt..
Csak a Nőknek Magazin 2022. szept. 01. 0 200
Az elmúlt évtizedekben megszoktuk, hogy az áruházláncok polcain szezontól függetlenül mindig megtaláljuk ugyanazokat a zöldségeket és gyümölcsöket. Ez egyrészt az egyre elterjedtebb hűtőház rendszereknek köszönhető, melyekben a nagyobb gazdaságok biz..
Csak a Nőknek Magazin 2022. aug. 24. 0 269
Az első pofonok Eddig azt hiszem, hogy egy kifejezetten idealista képet festettem a tanyasi életről és a gazdálkodásról,  de mielőtt valakit túlságosan is fellelkesítenék, azért a teljesség kedvéért hozzá kell tennem, hogy vannak ám ebben az életform..
Csak a Nőknek Magazin 2022. aug. 11. 0 296
Ebben az időszakban a nyári melengető napsugarak mellett élvezzük a kerti illatokat, a vibráló színeket, a bőséges gyümölcs- és zöldségtermést és jusson időnk pihenni is egy kicsit. Az idei csapadékos és ugyanakkor többszőr forró nyári napok okoztak ..
Csak a Nőknek Magazin 2022. aug. 04. 0 386
Kicsi pénz, nagy árak = szegény eklézsia Őszinte leszek, az elmúlt hónapokat már mi is megéreztük a pénztárcánkon. Pedig egész tűrhetően keresünk, s egyelőre még csak ketten vagyunk, mégis egyre nehezebb.  Nem szeretném különösebben részletezni azt, ..
Csak a Nőknek Magazin 2022. aug. 01. 0 267
Okos otthon, okos kütyü, okos ez, okos az. Napjaink hívó szava – megkerülhetetlen. Neked volt manapság olyan napod, amikor nem használtál okos készüléket? Na ugye! Viszont a készülékek ’okossága’ nem csak szórakozásra használható. Megkönnyíti mindenn..
Csak a Nőknek Magazin 2022. júl. 04. 0 335
Néhány évtizeddel ezelőtt még elképzelhetetlennek tűnt, hogy egy nap a munkahelyünkről vezéreljük az otthonunkban található háztartási gépeket. A legmodernebb eszközök már képesek arra, hogy a telefonunkról indítsuk el a mosást, körülnézzünk a hűtőnk..
Csak a Nőknek Magazin 2022. jún. 22. 0 533
A kezdetek Az álmunk beteljesüléséhez csak a pénz és az ideális tanya hiányzott Legutóbb a motivációnál fejeztük be. Arról meséltem nektek, hogy egy teljeskörű életmódváltásba – jelen esetben nem a diétára célzok nagyon divatosan, hanem a (nagy)város..
Csak a Nőknek Magazin 2022. jún. 20. 0 170
Már féllábbal beléptünk a nyárba, de a sorozatos tavaszi munkák után a kerti teendőket ilyenkor sem szabad elhanyagolni. Vannak olyan zöldségfélék, amelyek vetéséhez a júniusi hónap a legideálisabb, ezek elsősorban azok a zöldségnövények, amelyek maj..
Csak a Nőknek Magazin 2022. ápr. 22. 0 157
A téli takarást (lombot, száraz ágakat) ilyenkor már teljesen el kell távolítani a növényekről, hogy levegőt, napot és fényt kapjanak az új hajtások. Mivel a télen nem volt szinte semmi csapadék, a talaj kiszáradt, így jó alaposan kell öntözni az ült..
Csak a Nőknek Magazin 2022. ápr. 19. 0 573
Az élőlények, a kert és a növények számtalan érdekességgel rendelkeznek, melyeket nem is ismerünk. Tudtad, hogy Carl von Linné volt a legismertebb botanikus és számtalan vizsgálat eredményét hagyta ránk? Ő vezette be a fajok kettős (binomális), fajné..
Tételek: 1 - 18 / 156 (9 oldal)