A portugál AIRFREE levegősterilizálók ideje elérkezett, mert a természet ereje teljében van.

 

A levegő telítve van szerves anyagokkal, benne tömegével úsznak a gombaspórák, baktériumok, vírusok, poratka-ürülék, stb. A készülék lelke a TSS™ termodinamikus sterilizáló rendszer, a technológia rövid ideig igen magas hőfokon kezeli a beszívott levegőt. 99.99% hatékonysággal semmisíti meg a mikroorganizmusokat anélkül, hogy káros anyagot bocsátana ki és nem terheli a levegő ózonkoncentrációját sem. A szerves anyagoktól megszabadított, tiszta levegőt lehűlt állapotban juttatja vissza a légtérbe.

 

Az AIRFREE család Fit változatát a minimalista formatervezésen túl még egy praktikus tulajdonsággal is felruházták: a padlón is működhet, de falra is lehet rögzíteni. Ez a teljesítményét nem befolyásolja, viszont nem kell kerülgetni és odafigyelni. Az AIRFREE levegősterilizátor hangtalanul működik minden járulékos költség nélkül, nincs benne forgó, kopó vagy cserélendő alkatrész. Az AIRFREE Fit modell energiaigénye kb. 30 Watt. Teljesítménye pontosan igazodik a légtérhez 16 négyzetméteres szobaméretig ajánlva. Bekapcsolás után negyedórával már kifejti hatását.

 

Működtetése jelentősen csökkenti az allergia és az asztma tüneteit. Az egészségre igazán hasznos fejletlen immunrendszerű újszülött, lábadozó beteg vagy legyengült időskorú környezetében is. Emellett orvosilag javallott gyógyászati kezelők, várótermek, irodák, ügyfélfogadók, valamint más közösségi helyiségek levegőjének tisztán tartásához.

 

A nagyobb teljesítményű AIRFREE 'P' és 'E' széria GYEMSZI minősítésű, így az Önkéntes Kölcsönös Biztosító Pénztárak támogotásával is beszerezhető.

 

Ismerkedjen meg velük Ön is az AIRFREE standon a Legjobb Otthon Lakberendezési Kiállítás és Vásár területén a SYMA Rendezvény és Kongresszusi Központban (1146 Budapest, Dózsa György út 1.) május 09-11. napjainak valamelyikén!

 

www.sterillevego.hu