A nyelvtanulás, idegen nyelvek ismerete, a műveltség egyik alappillére, munka és karrierépítés szempontjából pedig napjainkra nélkülözhetetlenné vált.

Tanulni nem csak iskolában és nem csak gyermekkorban lehet. A modern technika lehetővé teszi számunkra, hogy otthonunkban, a számítógépünk előtt, akár pizsamában vagy kakaót kortyolgatva sajátítsunk el egy idegen nyelvet és ezáltal hasznos tudáshoz jussunk. Az otthon tanulás lehetősége az elhúzódó vírushelyzet miatt különösen nagy jelentőséggel bír.

A Budapesti Osztrák Intézet széles körű online német nyelvtanfolyam kínálatával járul hozzá a nyelvtanuláshoz az iskolás és felnőtt korosztály számára is

becsengetteg-a-nyelviskolákba-is

Szeptemberre meghirdetett tanfolyamaik között kezdők, haladók, nyelvvizsgára készülők, esti tagozatot vagy intenzív tanfolyamot igénylők egyaránt megtalálhatják a nekik megfelelő oktatási formát, kedvező áron. Indulnak speciális, szakterületek szerinti kurzusok, mint például társalgási, üzleti vagy akár orvosi szaknyelv.

A tanfolyamok kizárólag online formában zajlanak, részletes információ, a jelentkezés menete megtalálható az Osztrák Intézet honlapján, további kérdéseinkre az [email protected] e-mail címen kaphatunk választ.

https://www.budapest.oesterreichinstitut.hu/nemet-tanulas-budapesten/aktualis-nemet-nyelvtanfolyamaink/alle-kurse/filter/

Osztrák Intézet Budapest

1065 Budapest, Bajcsy-Zsilinszky út

31. II. em.

+36 1 322 3030

+36 30 208-3050

https://www.budapest.oesterreichinstitut.hu/

[email protected]