Manapság egyre nagyobb hangsúlyt fektetünk a vegyszermentes ételekre, kozmetikai szerekre, bőrápolásra… De mi lesz a mosással és a takarítással? Sokan bele sem gondolnak abba, hogy hiába kerülik a kozmetikumok és a mindenmentes ételek fogyasztása által a vegyszereket, ha az otthoni takarítás, mosás telis-tele van ember-, egészség- és környezetkárosító vegyszerekkel!Emlékszel még arra, hogy déd- és nagyszüleink hogyan mostak, amikor nem volt mosószer, fertőtlenítő?A szennyes ruhát a közeli patakokhoz vitték, a ruhát a vízbe nyomkodták és kövekhez dörzsölték, majd kitették a napra, hogy az UV végezze a dolgát és a foltok eltűntek. Később aztán rájöttek arra is, hogy néhány természetes alapanyag segít eltávolítani a foltokat, ilyen volt pl. a növényi hamulúg, az ecet és a mosószappan.Régebben nem volt sok választék, mostak, amivel tudtak, aztán a vegyipar gyors fejlődésének köszönhetően beindult a mosószerek gyártása és ezzel együtt rohamosan felgyorsult az egészségre káros anyagok jelenléte a háztartásunkban, valamint a nagymértékű környezetszennyezés. A mosószerek okozta panaszokat, saját bőrünkön is megtapasztalhatjuk, amikor égő viszkető tünetek kíséretében, mosószer allergiát diagnosztizál a bőrgyógyász! A bőrön mutatkozó kiütések, feladata, hogy megmutassa, az emberi véráramban feltornyosult méreganyagok jelenlétét, ezzel is felhívva a figyelmet arra, hogy mérgező anyagok jutottak a szervezetünkbe.A vegyi mosószerrel mosott ruhák viselésekor, 10 perc alatt kimutatható a véráramban, vagyis a vegyi anyag akadálytalanul kering az emberi szervezetben, mígnem -különösen a gyermekek esetében, bőrallergia, és egyéb diszkomfortot okozó kellemetlen tünetek szenvedő alanyává válik!Tudod, hogy mit okoz a vegyszeres mosás a környezetben és az emberi testben? Nézzünk néhány példát!
  • A vízi környezetben hosszantartó károsodást okozhat
  • Égési sérüléshez hasonlító, bőrpírt,
  • Szem- és bőrizgató hatású
  • A fertőtlenítők mérgező, maró hatásúak
  • Bőrkiütést, bőrirritációt okoz
  • Szennyezi az ívóvizet,
  • A szennyvíz tisztítók rendszereknél jóval nagyobb költség ráfordítással tisztítható újra. (un. Fekete szennyvíz keletkezik)
Ezzel ellentétben a vegyszermentes  Öko-barát, növényi mosószerekkel végzett mosás által a fentemlített problémákat könnyedén elkerülhetjük!Hogyan?A Mosódió vagy / és mosószóda együttes használata remek segítségünk lehet! Sokan élnek abban a hitben, hogy ezek nem a megfelelő hatást nyújtják a mosás, takarítás közben: a foltok ugyanúgy megmaradnak, nem lesz friss illatú és puha a ruha… Pedig, van kivétel és megoldás erre is! Mi a Herbow-nál, a folyamatos fejlesztések során mindig törekedünk arra, hogy a vegyszermentes mosás által ne csak a környezetünkre és egészségünkre figyeljünk, hanem a megfelelő tisztításhoz, folteltávolításra is megoldást találjunk, ezáltal a ruhák frissek és tiszták és allergén anyagoktól mentesek legyenek!Mi a titok?A Herbow termékek valódi problémákra nyújtanak megoldást.Általában ruháink 80%-a nem erősen szennyezett, ezért az esetek nagy részében nincs szükség a vegyi mosószerekkel végzett mosásra. Közepesen szennyezett ruháink számára elegendő egy természetes szappan tartalmú mosó aktív anyag, ami kiváló mosóerővel rendelkezik.

"Miért is használnánk allergén vegyi összetevőket, hiszen a Herbow természetes mosódió-alapú termékeivel ezek nélkül is, nagyszerű hatékonysággal, könnyedén és egyszerűen moshatunk."

A Herbow már a kezdetektől fogva törekszik a válogatott növényi és ásványi alapanyagok használtára. Eddig is számos beruházást és fejlesztést hajtottunk már végre összhangban a természettel. A termékcsalád alapját a kiváló tisztítóerővel rendelkező organikus mosódió jelenti, amint már évszázadok óta használnak mosásra.

a-mosodio-segit-na-jo-de-hogyan1

 Emellett saját fejlesztésű, szabadalmi eljárásgyártás alatt álló technológiáink garantálják, hogy kizárólag magas színvonalat képviselő termékeket kínáljunk. Fontos számunkra, hogy az elvárt minőséget nyújtsuk mindenki számára, éppen ezért az állandóságra törekszünk ezen a területen is. Széles termékválasztékunk lehetőséget ad arra, hogy minden fogyasztói elvárásra biztosítsunk megfelelő megoldást. Legyen szó az érzékeny bőrű kisbabák ruháinak mosásról vagy akár a mosógép megfelelő karbantartásáról.A mosódió felhasználásának sokéves tapasztalatokon és kutatásokon alapuló modern, innovatív megközelítésével termékcsaládunk tagjai kiváló alternatívái a hagyományos mosószereknek és öblítőknek. Számos előnyös tulajdonságuk mellett felveszik a versenyt mosási hatékonyság tekintetében is, melyet kizárólag természetes, környezetkímélő módon, káros vegyi anyagok használata nélkül érünk el.

Tisztelet, szakértelem, természetesség

Mi itt a Herbow-nál, magunk is családos emberek vagyunk, és a filozófiánkkal összhangban, törekszünk a lehető legjobb megoldást nyújtani, a bolygónk, a környezetünk és a családok egészségének megőrzésében, ami jószolgálat és egyben közös ügyünk!

Rusznyák-Takács Tünde

Herbow International Zrt.

Alapító tulajdonos

www.herbow.hu

info@herbow.hu