a HĹ°Séges társ

Airbi BLADE asztali ventilátor készüléktípusával a cseh gyártó egy új fogalmi kört hozott létre, a személyventilátor kategóriát. A cseh cég sok energiát fordít a friss levegőhöz kapcsolódó eszközök fejlesztésére.

AIRBI-ventilatorok


Az Airbi BLADE a 22cm-es magasságával igen helytakarékos eszköz. Tökéletesen használható  személyventilátorként az iroda, otthonunk, különösen a hálószobánk levegőjének mozgatására úgy, hogy elsősorban magunknak szerez kellemes perceket. Asztali működtetéssel vagy bárhol elhelyezve, ahol hűsíteni szeretnénk magunkat.

Újratölthető tekintélyes 3000mAh kapacitású akkumulátora a választott fordulatszámtól függően egy teljes feltöltéssel 2-4 órás üzemidőt biztosít. Az akku bármilyen USB portról (televízió, notebook, asztali PC, powerbank hordozható külső pótakku) vagy fali konnektorba csatlakoztatott hálózati adapter USB kimeneti portjáról feltölthető. Tölthető audio berendezésünk, HiFi tornyunk USB portjáról is.

Az Airbi BLADE praktikus és legfontosabb tulajdonsága a fokozat nélküli teljesítmény szabályozás. Mindössze a vízszintesen elforgó szabályozógombot kell a nekünk megfelelő állásba forgatnunk. Már alacsony fordulatszámmal is folyamatosan forgatja a hűsítő levegőt, de ha nagyon kimelegedve nagyobb fordulatra állítjuk, akkor intenzíven képes hőérzetünket jó irányba változtatni. Ha valaki nem kedveli a folyamatosan rá irányuló levegőáramlást, a 120 fokban vízszintes oszcilláló üzemmóddal ezt kiküszöbölhetjük és a pásztázó légáram csak szakaszosan éri bőrünket. A levegőirányt a dönthető ventilátorfej beállításával tehetjük még kényelmesebbé.

airibi-venilator


Biztonságos működtetését a könnyedén eltávolítható védőfedél garantálja, amely a tisztán tartáshoz is hozzájárul. Kis tömege lévén a stabil működést rázkódás csökkentő, csúszásgátló talpgumi lábak támogatják. Külön előnye a hordozhatóság, tombolhat a kánikula, táskába téve az Airbi BLADE hűs levegője mindenhová elkísér bennünket.

Többféle színben létezik, Magyarországon egyelőre fehér változatban kapható akciósan. A fehér az a szín, amellyel minden lakásbelsőben érvényesül a színharmónia.

A teljes AIRBI gyártmány választékkal (levegő karbantartás, légtisztítás, léghűtés, stb.) itt ismerkedetünk meg részleteiben.

Airbi BLADE asztali ventilátor

Sándor Gy. Zsolt
+36-30 / 270-5986
szs.pr@upcmail.hu