Mert minden konyhában elkel a segítség

BOSCH MMR08A1 elektromos aprító a konyhai teendőket könnyíti és a feladatokra szánt időt rövidíti. Különösen igaz ez a vöröshagyma szeletelés/aprítás megható mozzanataira. A készülék lelke az acél vágókés-páros, amellyel a nagy szilárdságú zöldségek (zeller, karalábé, sárgarépa, stb.) pillanatok alatt megadják magukat.

bosch-elektromos-aprito-MMR08A1

Az extra teljesítményű 400 Wattos motorral kimagaslik a versenytársak átlagosan 300 Wattos mezőnyéből. A nyolc decis űrtartalmú tál műanyagból van, elég nagy komolyabb mennyiségek hatékony feldolgozására. Munkája nem ér véget az aprítással, rögtön a mikrohullámú sütőbe lehet tenni a felaprított alapanyagot további feldolgozásra. Amikor végeztünk a tállal, egyszerű a tisztítás és mosogatógépbe is tehető. Utóbbi szintén vonatkozik az acélkéses központi aprítóegységre.

A BOSCH MMR08A1 elektromos aprító által végezhető műveletek széles választékába beletartozik a habverés is, vele legalább 5 tojás habját lehet felverni, ehhez a tartozék habverő egység segít hozzá.

Akinek a konyhája dizájn szempontjából izgalmas megoldásokat tartalmaz, a BOSCH MMR08A1 elektromos aprító, a semleges fehér felső kivitel mellett, pirosbordó színváltozatban is kapható, ennek a modellvariációnak az azonosítója BOSCH MMR08R2.

Bosch-elektromos-aprito-MMR08R2

Bármelyik munkafázis megszakítása, a beépített pillanatkapcsolóval történhet. Gyakorlati tanács, hogy a homogén, egyforma eloszlású és finomságú aprításhoz törekedjünk a folyamatos működtetés fenntartására. A többszöri újraindítás utáni rövid szakaszos működtetés nem vezet célhoz. Mivel a beltartalom nem képes ugyanazokat a ciklusokat végigcsinálni és egy része nemkívánatos módon darabos marad.

A BOSCH MMR08A1 elektromos aprító porcukor előállítására is alkalmas.

Tároláshoz a helytakarékos és praktikus helykihasználás végett a hálózati zsinór a talpazatra feltekerhető. Ez védi a zsinór állapotát is nem tud megtörni vagy összegubancolódni. A tartótál oldalán mérőskála segít az egyes alapanyagok adagolásának és terjedelmének megállapításánál.

Jelenlegi a 9 ezer forint alatti árkategóriájával a legjobb pénzkiadás, ilyen teljesítményt és szolgáltatást más gyártóknál csak jóval magasabb árfekvésű modellek kínálnak. Ezt az érvet a konkurens termékekkel szemben a BOSCH MMR08A1 elektromos aprító 2 év gyári garanciával erősíti meg. Ez a cégalapító Robert Bosch mondását igazolja "Ha nem törekszel jobb lenni, már jó sem vagy."

Robert-Bosch

Az aprító 25 centi magas és több, mint egy kilós súlyú a stabil működéshez és a jól hozzáférhető használathoz. Ha az űrtartalom nem elegendő a család igényeihez, akkor alternatíva az MMR15A1.

apritas

A 1½ literes tál anyaga üveg, erősebb a motorja és jégaprító is jár hozzá pl. koktélitalok elkészítéséhez.

www.bsmarkabolt.hu

BOSCH MMR08A1 elektromos aprító

Sándor Gy. Zsolt
+36-30 / 270-5986
szs.pr@upcmail.hu