Xiaomi 1MORE 2016BT-I TWS vezeték nélküli fülhallgató beszerzésével a stílus és minőség csúcsát célozzuk meg. A formatervezés és színválasztás igazi telitalálat, a hangtechnikai tudás meggyőző.

Akár hat és félórás folyamatos használat sem jelent akadályt - ez persze hangerőtől is függ - de a lemerüléstől a tok megvéd.

Hogyan véd meg a Xiaomi 1MORE 2016BT-I TWS tok a lemerüléstől?

Úgy, hogyha visszatesszük a fülhallató-párost a tokba, akkor a tokba épített pót-akku feltölti a füleseket. Együtt a saját + tok teljes feltöltöttséggel 24 órás üzemidőt kaphatunk. A konstrukció a gyors töltésre is alkalmassá teszi a szép fülhallgatókat, a gyors töltéssel negyed óra (!) alatt újra használatra készen állnak további 3 órás működésre.

Az energiatakarékos használathoz az is hozzájárul, hogy a két fülhallgatót egyenként is lehet párosítani a telefonnal. Ha csak mobil telefonálásra akarjuk használni és nem zenehallgatásra, úgy a két külön darabot egymás után működtetve dupla üzemidőt nyerünk.

A Xiaomi 1MORE 2016BT-I TWS vezeték nélküli fülhallgató zajmentes hangminőségéről egy beépített pluszmikrofon gondoskodik, a külvilág zajait észleli és a beépített elektronika kiszűri azt. Mivel ezek nemcsak fülhallgatók, hanem mobiltelefon beszélgetésre is alkalmasak, ezért ez különösen hasznos telefonáláskor.  A beszélgetések lebonyolításához egy másik mikrofont használ.

A telefonnal a kapcsolatot - ezt a modell elnevezése is sugallja - Bluetooth összeköttetés biztosítja. Méghozzá a legmodernebb 5.0 Bluetooth átviteli változat. Ez az aptX™ technológia sztereó zeneforrások tökéletes élvezetéhez járul nagy mértékben hozzá, az AAC nagy felbontással megtoldva, azaz a telefonunk zenegyűjteménye szólal meg nagyon szépen. Ezt a titánium membránnal gyártott hangszórók garantálják a legszélesebb hallható hangtartományban.

A Xiaomi 1MORE 2016BT-I TWS vezeték nélküli fülhallgató legújabb kivitele arra is alkalmas, hogy külön-külön, egyenként állítsuk be a kívánt hangerőt a jobb- illetve a bal hangcsatornán.

Elnevezésében az ‘TWS’ anyit jelent, hogy Valódi Vezetékmentes Sztereó (True Wireless Stereo).

Sándor Gy. Zsolt
+36-30 / 270-5986
szs.pr@upcmail.hu