Ha a kerti bográcsolás és grillezés a hideg miatt alkalmatlan, nem kell egy évet várni az újrázáshoz.

Az Electrolux ETG 340 elektromos asztali sütő hozzásegít a téli hónapokban is ahhoz, amit nyáron szeretünk.

A több mint 40 centi széles sütő 30 cm mély, elég nagy felületet biztosít több szelet hús grillezéséhez egyszerre. Aki szereti a rácsfelülettel érintkező húsokban a csíkosan ropogós részeket, azoknak nagy örömére szolgál.

A gyakorlati tapasztalatok szerint a grillezésnél a használók egyre gyakrabban igénylik a sík felületet is. A darált marhahúsból készülő ’pogácsa’ grillezéséhez sima terület alkalmasabb, és máris kész a házi hamburger fő alkotóeleme.

Az Electrolux ETG 340 elektromos asztali sütő felülete 2/3 - 1/3 arányban osztott

A kisebbik sütőfelület a sima kialakítású. A húsok odaégését a tapadásmentes bevonat garantáltan megakadályozza. Maga a sütőfelület részegysége kiemelhető és mosogatógépben is tisztítható. A grill lapja mellett a cseppfogó tálca is hasonlóképpen mosogatógépbe rakható. A szétszedés és összerakás gyerekjáték.

grill-1

A grill teljesítményével nem lehet gond, ehhez mindössze egy legalább 10 Amper áramerősségre méretezett konnektort igényel. A praktikus szállításhoz és tároláshoz, a higiénikus tisztán tartáshoz az elektromos vezeték a sütőből eltávolítható.

A beépített fűtőelem nem csak egy rezsó. Kézzel állítható, ötfokozatú hőszabályzóval tudjuk a sütés intenzitását magunk irányítani. A balesetmentes kezelést a sütő hőszigetelt fogantyúi biztosítják.

Az Electrolux ETG 340 elektromos asztali sütő modell ’EASYGRIL’ elnevezése a tényleg egyszerű és praktikus használatot nevesíti. Az élvezetes ételkészítést a gyártó 1 éves garanciája könnyíti.

Zsír- és füstmentesen grillezhetünk vele, ezzel is törekedve az egészségesebb életmódra.

www.markabolt.hu

Electrolux ETG 340 elektromos asztali sütő

 

Sándor Gy. Zsolt
+36-30 / 270-5986
szs.pr@upcmail.hu