Kanto YU4 aktív hangfal nélkül az elmélyült zenehallgatás kissé bonyolult és tekervényes.

Akár a kábelek, amelyek a Hifi torony erősítőjéből a hangdobozokig kígyóznak, bennük az elbotlás szinte garantált. Mi lenne, ha nem lenne a Hifi torony erősítő - kábelezés - hangdoboz kiépítése, hanem helyette rend, nulla helyigény és takaros kinézet nyerne teret?

A Kanto YU4 aktív hangfal ezt mind megoldja

kanto-yu4-aktiv-hangfal-lifestyle


Csak annyit kell tenni, hogy a mobiltelefonunkon vagy táblagépünkön tartott kedvenc zenéinket kikeressük és vezeték nélkül ráküldjük a Kanto YU4 hangfalra.

Benne ott rejtőzik az erősítő és egy igényes Bluetooth™ aptX™ vevőegység.

Került már itt terítékre hasonlóan sokoldalú berendezés, de a YU4 egészen más kategória.

Ahhoz, hogy a szobában szétáradjon a muzsika, csak a Kanto hangfalpárost kell áram alá helyezni. Ketten együtt olyan zenevilágot teremtenek, hogy méretüket látva és hangjukat hallgatva bárki meghökken. Az akusztika szerelmeseinek tervezett hangfal házanyaga és az erősítője, tökéletes összhangot alkotnak. Úgy méretezték őket, hogy a hangfalanként 2-2 hangsugárzó, harmonikus hangképet állítson elő a két - sztereót képező - csatornát megszólaltatva.

Ha ez nem lenne elegendő, a hátfalon az AUX bemeneten képes befogadni hordozható CD-játszó vagy MP3-lejátszó vezetéken kapott jeleit is. Amiben különleges a YU4, az a kitüntetett bemenetén közvetlen analóg jel fogadása, amit a vinil hanglemezekről egy normál hanglemezjátszó küldhet.

Kanto-YU4-aktiv-hangfal-lemezjatszo


Bársonyos hangzás digitális átalakítás nélkül, csak a tökéletes zene.

Nem kell más és nem kell több mint a YU4, de ennyi kötelező a zene rajongóinak. A rendszeren a Spotify és más netes zeneforrások is hallgathatók egy mobileszköz beiktatásával.

Pofonegyszerű és sokoldalú.

A készülék kezelését a gyári tartozék távirányító teszi még kényelmesebbé. Diszkrét ha csendben kell lennie, de tombol ha ki kell magából adni az energiát.

Kanto-YU4-aktiv-hangfalak


Mindenkinek ajánlott és a szépérzékünknek is jót tesz a YU4 kellemes látványa. A kísértésnek engedve gazdagíthatjuk a rendszert egy különálló mélysugárzó egységgel. Ha a fehér szín nem vonz, a valódi fa mellett a klasszikus fekete is a készen áll, itt lehet válogatni...

Kanto-SUB8-aktiv-hangfal


A Kanto YU4 páros a házimozizást is feledhetetlen élménnyé alakítja át.

www.audiocentrum.hu

Kanto YU4 aktív hangfal

Sándor Gy. Zsolt
+36-30 / 270-5986
szs.pr@upcmail.hu