Kristalykoves-maszk-csak-stilusosan

Kristályköves maszkot csak stílusosan hordjunk és belső egyensúlyunk megerősödik, vagy ha netán kibillent akkor helyreáll.

Ha arcunkat nem fedhetjük fel a közösségben vagy az utcán, akkor legalább adjuk meg a módját, hogy törődünk a lehetőséggel és nem beletörődünk a korlátozásba.*

’A stílus maga az ember’ - Georges-Louis Leclerc de Buffon  XVIII. századi gróf szállóigévé vált mondása (Le style est l' homme múme). A másokban keltett látványunk általunk gondosan megalkotott részletek összessége és az összhatás fog véleményt kiváltani a szemlélőből.

kristalykovesmaszk-csak-stilusosan1


A dúsgazdag francia úgy vélte, hogy a stílus a személyiség közvetlen megnyilvánulása: nem díszítő kellék, hanem a gondolat tükre /Wikipédia /. Saját esztétikai érzékünk, szín- és formaharmóniánk nyilvánul meg.

A vírus megkedvelte a Föld lakosságát

annak szertelenségét, fegyelmezetlenségét és nemtörődömségét.

Mert a vírus nem BKV bérlettel utazik a 6-os villamoson, hanem az emberi testet használja közlekedési eszközként. Ha mi magunk a fenti tulajdonságaink miatt nem terjesztenénk, a járványnak esélye sem lenne.

Visszatérve a kezdetlegesnek tartott, de roppant hasznos szájmaszkra, a Swarovski kristályokkal díszített maszkkal mindenképp kitűnünk a mások által sematikusan hordott maszkok tömegéből.

A maszkok képi világának egész kultúrája támadt .

kristalykoves-maszk-stilusosan2


míg a Swarovski a visszafogottságával tüntet. A szikrázó csiszolatú apró kristályokkal üzen , hogy stílusérzékünk a kötelező maszkhordással sem hagy minket cserben.

Kristalykoves-maszk-valasztek


A kristályokkal díszes maszkok anyaga pamut, 30 fokos langyos vízben mosható és a visszáján vasalható is. Utóbbi a legfontosabb higiéniai elem, a vasaló forró gőze fertőtlenít és újra egészségre vigyázó viseletet nyújt.

Kristalykoves-maszk


A megvásárolt maszkra 2 hetes cseregarancia érvényes (még használatba nem vett darabra kiterjesztve).

Képanyag forrása: www.ragyogj.hu

Kristályköves maszkot csak stílusosan

Sándor Gy. Zsolt
+36-30 / 270-5986
szs.pr@upcmail.hu