- mérnöki pontossággal dolgozhatunk vele

 

Perfect-Home-tesztaadagolo


Perfect Home tészta adagoló a konyhában a könnyű és örömteli süteménykészítés záloga. Megkímél a felesleges elfolyástól és a lecseppenéstől. A maradékmentes adagolással hatékonyan használható fel az összes bekevert nyersanyag.

Alig 20 centi magas és jól kezelhető eszköz, a beletöltött massza súlya nem teszi nehézzé. Ha nincsen benne tészta önmagában 25 dekát nyom. Összesen egy liter bekevert anyagot lehet beletölteni, így sem nehéz megtartani. Ahogyan a tartása során mégis kezd fáradni a kéz, úgy ürül a tartálya, így végig nem tud megterhelő lenni az adagolás. Az oldalán található skálabeosztás egyértelműen tájékoztat az elfogyott és a még rendelkezésre álló mennyiségről. Jól érzékelhető, hogy még hány adagra futja.

A Perfect Home tészta adagoló aljára tervezett kerek nyílás kitakarásával, a bekevert anyag simán átfolyhat. A távozó mennyiséget az adagoló fülébe simuló mozgatható kar tetszés szerint szabályozza. Mivel rugós kiképzésű, ezért finom mozgatásával a műveletet teljes kontroll alatt tudja tartani. Kisadagos sütemények porciózásához ideális, amikor egy-egy másodpercre ismételten meg kell szakítani a folyamatot.

Perfect-Home-teszta-adagolo-fokep


A sütemények elkészítéséhez szükséges teljes időt nagyban lerövidíti, nem lesz a munka fáradság.

Optimális "szerszám" keksz, goffri, muffin, makaron sütéshez és a palacsinta készítés is gyerekjáték.

Arra kell csak vigyázni, hogy a hozzávalók összeállításával és a bekeveréssel, jól eltaláljuk a kellően cseppfolyós tészta állagot.

A Perfect Home tészta adagoló teljes mértékben és könnyen tisztán tartható, a zömében műanyag alkatrészek garantálják a higiéniát.  Aranyszabály, hogy karcoló vagy mikroszemcsés súrolószerekkel nem és dörzsölő szivaccsal sem szabad tisztítani, egyedül semleges folyékony mosogatószerekkel szabad elmosni.

Másfélezer forintos kiadással nagy sikerélményhez jutunk és a süteménykészítés valódi öröm lesz.

Arról nem feledkezve meg, hogy az elkészítéshez szükséges időt lerövidítve, a sütés hamar megvan. Tüstént tudjuk a még meleg süteményeket tálalni.

Perfect Home termék

Sándor Gy. Zsolt
+36-30 / 270-5986
szs.pr@upcmail.hu