A TSIBO az óraiparnak is odapörköl

Ha manapság lassabbnak tűnik az idő múlása, legalább múljék pontosan! Legfőbb ideje, hogy a TSIBO név hallatán a kávézás fogalmáról váltsunk másra is. Például az órákra.

A TSIBO által megcélzott közönség reakcióiból a pörköltkávé gyártó arra számít, hogy az otthonos kávézgatás gondolata összetalálkozik az otthonos egyéb kellékek használatával. A TSIBO karórái nőknek és férfiaknak kínálnak klasszikus tervezésű időmérő eszközöket.

Nem mindig a legegyszerűbb a mobiltelefon kijelzőn megnézni a pontos időt, van a karórának is előnye. A Tsibo választékból most kiemeljük egyik modelljüket, amelyik visszafogott vonalvezetésével időtálló karóra és nem unjuk meg egy hónap múlva a túlzsúfolt díszítések miatt. Mivel ezeknek híján van.

TSIBO-noi-ora-milanoi-szijjal


Ami az óra jellemzőit illeti, az aranyszínű fémtokozáshoz tetszetős és tartós óracsatot választottak. A tok, a felhúzó korona, a csat és a szíj mind nemesacél kivitelű. Az órajárás folyamatosságát és pontosságát az elemes kvarckristály vezérlés biztosítja. Az óralap karcálló ásványi üvegből készült, a számlap fehér és a különleges összhatást az ezüst- és aranyszín ízléses kombinációja kelti.

A TSIBO női karóra milánói óraszíjjal mechanikailag  igényes kidolgozású, másodperc-mutató is a kialakítás része.

Használata strandolás közben sincs korlátozva, az óra 3 méterig vízálló és a gyártó 3 év garanciát tesz mögé. Rendelkezik TCM minőség megjelöléssel is, amely csak a kiváló minőségű termékek sajátja.

Hátlapján a fogyasztók hűségének honorálására a minőség embléma felett a ’TSIBO GmbH’ felirat látható.

Az óra dobozában a hozzá való gombelem is a tartozékok része, az óra rendelési száma 108004.

A helyzetre való tekintettel a TSIBO saját csomagküldő szolgálattal teljesíti a megrendeléseket és némi árengedményre is szert tehetünk.

TSIBO time - női karóra milánói óraszíjjal

Sándor Gy. Zsolt
+36-30 / 270-5986
szs.pr@upcmail.hu