„Az aki szép, az reggel is szép…”

Persze, de inkább beveszem a reggeli kollagént, hogy segítsen egy kicsit igazán szépnek látni önmagam.

„Az aki szép, az reggel is szép…” ismerjük a híres zeneszám egy sorát és tudjuk ha párunk ezt mondja elfogultan elégedett velünk. Viszont sokszor mégiscsak mikor belenézünk a tükörbe egy kis ördög szól hozzánk: „Nézd csak ott van egy újabb ránc, jesszusom a körmöm töredezik, a memóriám már nem a régi…” Megfogalmazódik bennünk, hogy az élet vasfoga elkezdte rajtunk a munkáját és nem nagyon akar minket elengedni. De mit szóltok ha azt mondom, igaz hogy kezdünk beérni, elérni azt a kort amikor már értékes minden cseppünk amibe bárki belekóstol, de a tudomány lelassíthatja a folyamatainkat. Kezdjük meg hát kinyitni a szemünket a szívünket a megfelelő étrendkiegészítőkre amik megtámogathatják a fizikai kinézetünk minél lassabb öregedési folyamatait.

rancok-berepedt-korom-van-megoldas-fokep

Tudományos tényekre alapozva állítják össze és megfigyeléseket végezve készítik el nekünk a természet adta esszenciát, ami segíti azt előállítani a szervezetünkben, ami eddig a része volt, azonban idővel kevesebb lett belőle. A kollagén egy ilyen anyag a szervezetünkbe. A kollagén egy olyan fehérje, ami a szervezetünkben található szervek, szövetek működéséhez elengedhetetlen és sajnos egy adott kor után ebből kezd kevesebb lenni, de ha elkezdjük pótolni a szervezetünkben, megtámogatjuk ezzel az egész testünk működését. Gondolok itt a bőr, köröm, haj töredezésének gyógyulásában, a szem jobb működése, az izomzat kellő működése sportolásnál, az emésztés megtámogatása, az agyi funkciók működése (memória) többek között. A felszívódásában, mint más fehérjék az aminosavak és a C-vitamin nagy segítség, ezért ezek is fontosak a kollagén használatakor. Aminosavakat az étkezésbe csirke, tejtermékekkel, húsokkal is tudunk bevinni.

 

For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded.
I Accept

A tudományos alapok már adottak, nincs hát más dolgunk, mint magunkhoz venni és örülni áldásainak. Nem is gondoljuk, hogy mennyi mindenben segíthet a kollagén, ha időben elkezdjük annak szedését. Ha nem hisszük, járjunk utána és hamar megfogunk győződni, hogy ez a mi támogató társunk, hogy a reggel a tükörbe nézve mi is gyönyörűnek lássuk magunkat elfogulatlanul.

Az Interherb Kollagén & Hyaluronsav Szépségformula INTENSE tablettát itt tudod megrendelni!

Dr. Boros Szilvia
BGB Interherb Kft.
Sportorvos, táplálkozástudományi szakember
[email protected]
www.interherb.hu