Az öregedést és az ezzel járó ráncokat, bőrproblémákat mindenki egy „mumusnak” tekinti. Főként, ha Nőként éljük meg őket. Hiszen ki szeretne szottyos vénasszony lenni, telis-tele ráncokkal és aknékkal?

Alig, hogy véget ért a kamaszkor által nyújtott pattanások időszaka, ismét a váratlan vendégek között kopogtatott be az ajtódon?

Tudtátok, hogy ennek fő oka a sejtek oxigénhiányos állapota?

Szerencsére van megoldás!

Melyek ezek?

  • Oxigéndús környezet kialakítása, hogy a szervezetünk egyes részei a rájuk rótt szerepet tökéletesen végezzék el.
  • A sejtek degenerációjának az elkerülése, amely az öregedést okozzák.

Mi is pontosan az öregedés?

Az öregedés V. V. Frolkisz, az Öregedés és az életkor című könyve alapján a következőt jelenti: időben elkerülhetetlenül és törvényszerűen kiszélesedő, jóval az öregkor előtt fejlődő, soklépcsős biológiai folyamat, amely elkerülhetetlenül a szervezet alkalmazkodóképességének csökkenéséhez, a halál valószínűségének növekedéséhez vezet. Az öregedés az önszabályozó mechanizmusoknak potenciális lehetőségeinek a csökkenése a genetikai apparátus szabályozásában bekövetkezett primer változások során. Az öregedés belső ellentmondást tartalmazó folyamat, amelynek során nem csak anyagcsere-és funkciózavar, degradálódás jelentkezik, hanem az alkalmazkodást elősegítő fontos mechanizmusok is mobilizálódnak.

A fentiek alapján a kérdés a következő: Valóban törvényszerű, hogy az öregedés által nem csak külsőleg, hanem belsőleg is változunk fizikailag és lelkileg egyaránt? Kötelező elviselnünk az öregedés által nyújtott változásokat, bőrproblémákat és azokba beletörődnünk?

A válasz egyértelműen a NEM!

Ránc, akné, szem alatti karikák, hegek? Igenis lehet tenni ellenük!

Az első és legfontosabb szempont a hypoxia, vagyis az oxigénhiányos állapot elkerülése.

Mi a hypoxia?

Egy orvosi kifejezés a szervezet kórós állapotára. A test szövetei nem jutnak elég oxigénhez. Más szóval a szervezet oxigénhiányos állapota! Az öregedés természetes folyamatai révén ez Bárkinél előfordulhat. Többféle ok válthatja ki.

Mi a hypoxia és a bőrprobléma kapcsolata?

A hypoxia által nem csak a bőr öregedése léphet fel, hanem oxigénhiányos állapotban a pattanások is kialakulhatnak. Ez az emberek 90%-át érinti. Az akné kialakulásának egyik fő okozója a Propionibacterium, amely az oxigénhiányos környezetben is a Bahamákon érzi magát. A brit Leedsi Egyetem és a St. James kórház kutatói rájöttek, hogy ez a baktérium ki nem állhatja az oxigént és a magas oxigén koncentráció mellett a baktériumok száma csökken.

szepseg-es-a-fiatalsag1

Következtetés:

Az oxigén egy univerzális tápanyag, amely sejt erőműként is funkcionál! Meghatározza az élő sejtek energiaellátásának hatékonyságát, és megőrzi a sejtek általános, egészséges állapotát.

A bőrünkben lejátszódó összes folyamathoz oxigénre van szükségünk (hámképződés, melanin termelés, mirigyek működése). A megfelelő oxigénszint segíti az egészséges bőr működését és segíti a bőr megújulását.

A Kaqun Zugló Wellness Spa által nyújtott szolgáltatás révén olyan oxigén dús kozmetikai kezelésben is részt vehetünk, amely a sejteket újra feltölti energiával és élettel. Az 1 órás kezelés a Kaqun Gold géllel, csodákra képes!

szepseg-es-fiatalsag2

Ha ez nem lenne elég, akkor utána részt vehetünk egy kellemes „oxigénfröccs” programban is kádfürdő vagy ivóvíz kúra formájában!

Ne költs rengeteg pénzt különböző vegyszeres kozmetikai beavatkozásokra! A Kaqun Zugló Wellness Spa által nyújtott lehetőségekkel visszanyerheted fiatalságod!

Mi már kipróbáltuk! A hatás garantált!

Ha kedvet kaptál jelentkezz Te is az alábbi elérhetőségek egyikén!

Szeretettel,

Kovács A. Magdolna

Csak a Nőknek Magazin és Női Klub alapító tulajdonos és csapata

Veres András

Kaqun Zugló Wellnes Spa vezetője

www.kaqun-zuglo.com

+36 1 789 3755

+36 20 529 1158