Az ünnepi menü már meg van, de nem tudod, hogy milyen koktélt adj hozzá? Ne is gondolkozz tovább, hiszen a prémium minőségű töltött olívabogyók egyenes Spanyolországból érkeznek hozzád és varázslatossá teszik az ünnepeket! A minőség garantált!
Íme néhány izgalmas koktél recept!
Forever MARTINI
Hozzávalók
- 1,5 cl Martini Dry (száraz vermut)
- 5,5 cl Gin (pl.: Beefeater Gin)
- 3 db sima magtalan óriási olívabogyó
Elkészítés
A gint és a száraz vermutot keverőpohárban jéggel elkeverjük, és jég nélkül hűtött martinis pohárba szűrjük, majd díszítjük zöld olívabogyóval.
Bitang barackbóléÂ
Hozzávalók:
- 8 szem őszibarack (befőtt is lehet)
- 2 tojás sárgája
- 1 dl tejszín
- 2 g egész fahéj
- 2 g szegfűszeg
- 2 g gyömbérreszelék
- 4 dl édes pezsgő
- 1 dl Campari Bitter
- 10-15 szem ropogós karamellizált mangóval /fügével / ananásszal töltött olívabogyó
Elkészítés
A pezsgőt felforraljuk az egész fahéjjal, az egész szegfűszeggel és a gyömbérreszelékkel, majd a bólés tálba tett, előre feldarabolt őszibarackokra öntjük.
Hozzátesszük a karamellízalt bogyókat. Így forrón, hozzáöntjük a tejszínben felvert tojássárgáját és a Camparit.
Tipp:Mind forrón, mind hidegen egyaránt élvezhető gyümölcsös bólé.
Próbáljátok ki bátran, az egész család kedvence lesz!
A prémium minőségű olívabogyókat itt tudod beszerezni!
Szólj hozzá