Az ünnepi menü már meg van, de nem tudod, hogy milyen koktélt adj hozzá? Ne is gondolkozz tovább, hiszen a prémium minőségű töltött olívabogyók egyenes Spanyolországból érkeznek hozzád és varázslatossá teszik az ünnepeket! A minőség garantált!

Íme néhány izgalmas koktél recept!

Forever MARTINI

Hozzávalók

  • 1,5 cl Martini Dry (száraz vermut)
  • 5,5 cl Gin (pl.: Beefeater Gin)
  • 3 db sima magtalan óriási olívabogyó

Elkészítés

A gint és a száraz vermutot keverőpohárban jéggel elkeverjük, és jég nélkül hűtött martinis pohárba szűrjük, majd díszítjük zöld olívabogyóval.

az-unnep-sztarvendege1

Bitang barackbólé 

Hozzávalók:

  • 8 szem őszibarack (befőtt is lehet)
  • 2 tojás sárgája
  • 1 dl tejszín
  • 2 g egész fahéj
  • 2 g szegfűszeg
  • 2 g gyömbérreszelék
  • 4 dl édes pezsgő
  • 1 dl Campari Bitter
  • 10-15 szem ropogós karamellizált mangóval /fügével / ananásszal töltött olívabogyó

Elkészítés

A pezsgőt felforraljuk az egész fahéjjal, az egész szegfűszeggel és a gyömbérreszelékkel, majd a bólés tálba tett, előre feldarabolt őszibarackokra öntjük.

Hozzátesszük a karamellízalt bogyókat. Így forrón, hozzáöntjük a tejszínben felvert tojássárgáját és a Camparit.

Tipp:Mind forrón, mind hidegen egyaránt élvezhető gyümölcsös bólé.

Próbáljátok ki bátran, az egész család kedvence lesz!

A prémium minőségű olívabogyókat itt tudod beszerezni!