Az ünnepi menü már meg van, de nem tudod, hogy milyen koktélt adj hozzá? Ne is gondolkozz tovább, hiszen a prémium minőségű töltött olívabogyók egyenes Spanyolországból érkeznek hozzád és varázslatossá teszik az ünnepeket! A minőség garantált!

Íme néhány izgalmas koktél recept!

Forever MARTINI


Hozzávalók

  • 1,5 cl Martini Dry (száraz vermut)

  • 5,5 cl Gin (pl.: Beefeater Gin)

  • 3 db sima magtalan óriási olívabogyó


Elkészítés

A gint és a száraz vermutot keverőpohárban jéggel elkeverjük, és jég nélkül hűtött martinis pohárba szűrjük, majd díszítjük zöld olívabogyóval.

az-unnep-sztarvendege1


Bitang barackbólé 


Hozzávalók:

  • 8 szem őszibarack (befőtt is lehet)

  • 2 tojás sárgája

  • 1 dl tejszín

  • 2 g egész fahéj

  • 2 g szegfűszeg

  • 2 g gyömbérreszelék

  • 4 dl édes pezsgő

  • 1 dl Campari Bitter

  • 10-15 szem ropogós karamellizált mangóval /fügével / ananásszal töltött olívabogyó


Elkészítés

A pezsgőt felforraljuk az egész fahéjjal, az egész szegfűszeggel és a gyömbérreszelékkel, majd a bólés tálba tett, előre feldarabolt őszibarackokra öntjük.

Hozzátesszük a karamellízalt bogyókat. Így forrón, hozzáöntjük a tejszínben felvert tojássárgáját és a Camparit.

Tipp:Mind forrón, mind hidegen egyaránt élvezhető gyümölcsös bólé.

Próbáljátok ki bátran, az egész család kedvence lesz!

A prémium minőségű olívabogyókat itt tudod beszerezni!