Felhívjuk szíves figyelmét, hogy oldalunk a felhasználói élmény javítása érdekében sütiket használ. Bővebb információért kattintson ide.

Trust Urban DIXXO vezetékmentes hangrendszer

Írta: Csak a Nőknek Magazin 2018/03/13 0 hozzászólás Technika,

nagyot nézünk, ha zenélünk

 

Trust Urban DIXXO vezetékmentes hangrendszer párosával a holland gyártó nagyot alakított.

Univerzális hangsugárzói minden igényt kielégítenek.

 

A Trust Urban DIXXO vezetékmentes hangrendszer gömbölyű tagja az alakjáról az ORB nevet kapta. Belső akkumulátor kapacitása egy teljes feltöltéssel nyolc órányi zenélésre elegendő. A lendületes, nagy hangerő hatását fokozzák a diszkófények, többféle program szerint váltakozva dobnak a hangulaton. A másik modell henger alakú és dupla annyi üzemidővel rendelkezik.

 

 

Mindkettőnél a LED színkavalkád tetszés szerint működésen kívül is helyezhető.

 

Bluetooth vezeték nélküli kapcsolattal 10 méterre lehetnek a jelforrástól (mobiltelefon vagy tablet). Van 3.5mm jackdugós aljzatuk is az egyéb analóg zeneforrásokhoz.

A nagy ötlet a beépített microSD memóriakártya-olvasó és az elektronikába programozott lejátszó szoftver. Az MP3 tömörített hangokon túl a wav tömörítetlen hangokat valamint a flac veszteségmentes tömörítésű fájlokat is felismerik. Zenekeresésre és léptetésre is képesek.

 

Ez még nem minden. Mobiltelefon hívásokat is le lehet velük bonyolítani kihangosítva.

 

Mindehhez kétéves garancia jár és határtalan látványélmény a zene mellé. A csomagban található egy USB töltőzsinór és egy hangkábel a kezelési útmutatóval együtt.

 

www.cedrus.hu

Trust Urban DIXXO vezetékmentes hangrendszer

Szólj hozzá!