Érezzük jól magunkat, érezzük komfortosan magunkat!

Ez az életterünk minőségétől is nagyban függ... Legyünk akár otthonunkban, az irodában, vagy dolgozzunk gyártósoron, belső tereink szigetelése láthatatlanul végzi a dolgát, jól, rosszul vagy közepesen. A környezetünk megfelelő hőszigetelése elengedhetetlen a jó közérzetünkhöz. A MANTI egy korszerű és környezetbarát alternatíva erre, amely az energiahatékonyságot innovatív módon hozza be a mindennapjainkba.

De jogosan merül fel a kérdés: Mi az a Manti?

Egy hővédő bevonatcsalád, amely a Műszer Automatika Kft. saját fejlesztése, 100%-ban magyar termék. Előnye, hogy innovatív hővédelmi megoldást kínál, legyen szó lakó- és közösségi épület vagy irodák, gyárak, speciális igényű felületek hővédelméről.

Mi a titok?

A MANTI® CERAMIC egy vékony rétegű hővédő anyag. Fő komponensei a nanotechnológiával — magas hőmérsékleten — előállított mikroméretű kerámiagömbök, amelyeket vákuumos üreg tölt ki. Az üreges vákuum mikrokerámia gömbök a nanoméretű falvastagságuk révén szinte teljes mértékben gátolják a hő áramlását. A MANTI® CERAMIC a festékek mintájára kialakított vékonyréteg hővédő anyag és a felhordásra kidolgozott technológia biztosítja a mikrokerámia gömbök réteges elrendeződését. A vízbázisú kötőanyag jól tapadó, szilárd és egyben rugalmas felületet biztosít. A falfelületekre szánt terméktípus száradást követően páraáteresztő, vízlepergető és mosható. A megfelelő szellőzés, és a hőhidak csökkentése által a MANTI CERAMIC® meggátolhatja a penészképződést. A bevonat rendkívül tartós, ellenáll az időjárás viszontagságainak, valamint az erős UV sugárzásnak is. Rugalmasságának köszönhetően az épület enyhe dilatációs mozgásait képes repedésmentesen elviselni, szemben a hagyományos rideg falfestékekkel.

Termékelőnyök

Hatékony hővédelem kis rétegvastagságban

Innovatív, környezetbarát összetétel

Időjárásálló, jól tapadó és dekoratív bevonat

Egyszerű és hatékony felhordás strukturált felületeken is

Magyarországi fejlesztő- és gyártóbázis

Hogyan működik a MANTI® CERAMIC?

Az épületek/építmények hővédelmét valósítja meg. A bevonatok legfontosabb jellemzője a magas reflektancia, amely segítségével képes meggátolni a hősugárzás bejutását. Az épületek külső falfelületeit 1-1,5 mm vastagságban kell MANTI® CERAMIC‑kal bevonni. Ilyen módon alkalmazva a termék képes a napsugárzás intenzitásának mintegy 90%-át visszaverni, ezzel drasztikusan lecsökkentve a nyári hónapok során hűtésre elpazarolt elektromos áram mennyiségét. Így a MANTI® CERAMIC használata nem csupán költségmegtakarítást jelent a lakók, illetve az épületet üzemeltetők számára, hanem környezetbarát módon veszi fel a harcot a globális felmelegedéssel szemben is. 

Csökkentsd kiadásaid a MANTI®CERAMIC-al! Kérdés esetén keresd az alábbi elérhetőségek egyikét! 

Műszer Automatika Kft.

+36 23 414 922

+36 23 414 923

manti@manti.hu