Amikor a Mozgás már a belső önmegvalósításért, a bennünk élő erő felszabadításáért történik…a mozgás szabadsága…Női Mozgásterápia 2014 januárjában!

 

Belépsz a terembe, lépteidet mindenki észreveszi, figyeli. Szeretnél megbújni, láthatatlanná válni, vagy előre törni, hogy lásd magadat, ahogyan mozogsz. Mindkettő te vagy. A két Én feszül benned és mindeközben, szeretnéd a szemedet becsukni és a belső világodat megnyitni, hogy Te lehess végre... a valós Te…mezítelen lélekkel, belesimulva abba a világba, ahol nincsenek szerepek, nincs HARC, MEGVALÓSÍTÁS, MEGFELELÉS, csak Te vagy és a többiek..

 

Becsukod a szemed, a zene megszólal és átadod magad az Örömnek … a mozgás örömének, és ebben a hullámzásban felfedezed ki is vagy Te? Élvezed a zene ritmusát, együtt mozdulsz a többiekkel is és ebben az együttmozgásban olyan hatalmas erő rejlik, melyet talán addig nem is éreztél. Felfedezed magadban a kislányt, lányt, szeretőt, anyát, nagymamát, a csodálatot, a szeretetet, a szerelmet, az odaadást, a türelmet, a kitartást azt, hogy másokért is tehetsz itt és most. Mert LÉNYEDDEL létezel a többiek között. Megérzed, és segítesz nekik is, hogy az ő saját történetük megíródjon … az ő saját világukban … hogy a Te világod segítségével kivirágozzon az, amiért ott vannak Veled … és az Övéikkel együtt a Tied is. Mert Fontos vagy … végre Az vagy! Ők is Fontosak … és Mindenki Az, aki ott van Veled… mert a külön történetek fejezetek egy Élet könyv megvalósításához, melyet ott megírtok. Mely ÉLMÉNY ott marad a szívetekben, örökre, és ekkor már nem fontos, hogy hol állsz, mert MINDENHOL érzed azt, hogy FONTOS vagy, MAGADNAK ... És ezt viszed magaddal tovább az Utadon!

 

Női Mozgásterápia 2014. januárjában!... Most csak velem!

 

Várlak sok szeretettel, hogy egy nap csak a miénk legyen!

 

Hidvégi Andrea