A Csak a Nőknek Magazin olvasói tudják, hogy a lap hasábjain nemcsak érdekes, információ dús cikkekkel lehet találkozni, hanem részt lehet venni kvízjátékokban, amelyeken komoly ajándékokat – értékes tárgyak, szolgáltatások – sorsolunk ki. Hölgyeim, érdemes tehát odafigyelni ezekre a nyereményjátékokra! Hogy miért megtudhatják Kása Imréné, szentendrei hölgytől, aki a Normafa Idősek otthona jóvoltából 3 napos kényeztető wellness programon vehetett részt a kellemes és családias otthon vendéglátásában.

 

Normafa Idősek Otthona - 3 napos kényeztető wellness program

 

„Felejthetetlen élményekkel tértem haza arról a 3 napos kényeztető wellness programról, melyet a Normafa Idősek Otthona „ajándékozott”
nekem a Csak a Nőknek Magazin kvízjátékának nyerteseként.

 

Már a bejelentkezésnél nagyon kedvesen, udvariasan fogadtak. Az ismerkedő beszélgetésnél nem akarták elhinni, hogy 79 éves vagyok, és nem szedek gyógyszereket, csak vitaminokat és táplálék kiegészítőket.


Az első délután már lementem úszni az uszodába, majd bejelentkeztem egy masszázsra, ami csodálatos volt. Este zenés-táncos program várta az otthon lakóit, melyre természetesen én is elmentem és nagyon jól éreztem magam. A zongorista és az énekes remek hangulatot teremtett. Második nap reggelén ismét az uszodában kezdtem a napot, majd vízi torna következett, ahova csak a legbátrabbak jöttek. A nagyon finom ebéd után pihenés helyett szárazföldi tornára mentem. Ezután ismét az uszoda volt az útirány. Ezen az estén Esztergályos Cecília jó hangulatú műsort adott a színházteremben. A művésznő humorral teli előadásán jókat nevettünk.
A harmadik napot is sportolásnak és új dolgok kipróbálásának szenteltem. Úsztam, beültem a jakuzziba és kipróbáltam a szaunát is életemben először.

 

A 3 nap elteltével megfiatalodva, kicserélve mentem haza. Köszönöm ezt az egyedülálló lehetőséget a Csak a Nőknek Magazinnak!
Tervezem, hogy önállóan is visszatérek a Normafa Idősek Otthona, egy-egy programjára, vagy egy hosszú hétvégére.”

 

Normafa Idősek Otthona - Egyedülálló élmény

 

Ez az élmény nem egyedülálló a Normafa Idősek Otthona életében. Az ott lakók nap, mint nap megtapasztalhatják a torna, az uszoda, a jakuzzi, a szauna jótékony hatását, a személyzet gondos odafigyelését és kedvességét. Mindezeket tetézi még a Norma Idősek Otthona környezete és fekvése, ami szinte páratlan. A levegő és a környezet sétára és kirándulásra csábít, az otthon teraszairól pedig gyönyörködni lehet az elénk táruló város és a környező hegyek látványában.

 

Ács Klára